Сторінка 22. Лікарі в Києві (метро Університет)
Знайдено 252 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Хірург, онкохірург
Чешук Валерий Евгеньевич
Лікар займається лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень. Виконує підшкірну та радикальну мастектомію. Проводить видалення доброякісних пухлин молочної залози. Систематично бере участь в міжнародних конференціях, присвячених лікуванню раку молочної залози, косметичній та естетичній хірургії.
Павлишин Юрий Данилович
Лікар здійснює прийом пацієнтів з ЛОР-захворюваннями. Виконує промивання носа та лакун піднебінних мигдалин, продування вух. Лікує гайморит, тонзиліт, гострий і хронічний отит, ларингіт та інші хвороби. Має 12 друкованих статей в міжнародних виданнях за фахом отоларингологія та онкоотоларингологія.
Хомишин Ирина Владимировна
Лікар займається діагностикою, профілактикою та терапією неврологічних патологій. Виконує паравертебральні блокади. Здійснює прийом пацієнтів з панічними атаками, епілепсією, безсонням та тривожністю. Лікує вегетосудинну дистонію, неврози, розсіяний склероз, хворобу Паркінсона та інші захворювання.
Галушко Дарина Михайловна
Консультаційна допомога (збір скарг та вивчення історії захворювання; огляд та оцінка стану шкірних та слизових покривів (зі застосуванням інструментального обладнання: дерматоскоп та/або лампи Вуда); встановить попередній діагноз; у разі необхідності призначить додаткові методи дослідження та консультації суміжних спеціалістів; призначить медикаментозне або оперативне лікування, а також послуги з естетичної і апаратної косметології)
Стоматолог-ортодонт
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Пушкеля Максим Анатольевич
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує лапароскопічні та порожнинні хірургічні втручання. Консультує з питань планування сім'ї та контрацепції. Надає психологічну підготовку до пологів.
Сімейний лікар
Надольская Юлия Владимировна
Сімейний лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, хвороб органів шлунково-кишкового тракту, патологій сечовивідної системи, неврологічних хвороб, алергічних реакцій.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Терапевт, Сімейний лікар
Орлов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Сурдопедагог, дефектолог
Цвигун Анастасия Тарасовна
Цвігун Анастасія Тарасівна - дефектолог, сурдопедагог та спеціаліст з діагностики слуху мережі ЛОР-центрів та Центру слуху “Беттертон”. Займається виявленням та корекцією порушень мовлення і слуху, допомагає пройти реабілітацію та адаптацію після слухопротезування. Особливу увагу приділяє розвитку слухового сприймання.
Потравна Диана Ярославовна
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Консультація Тільки онлайн - 780