Сторінка 23. Лікарі в Києві (метро Університет)
Знайдено 252 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Психолог
Кирилич Карина Мариновна
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі
Консультація Тільки онлайн - 1500
Павленко Роман Александрович
Чому я працюю лікарем? Хороший зір - важлива складова якісного життя, і мені приємно допомагати людям зберігати його та відновлювати. Знання мов: англійська - середній рівень, іспанська - середній рівень
керівник Науково-практичного центру тканинної та клітинної терапії,ортопед-травматолог
Голюк Євген Леонтійович
акінчив лікувальний факультет НМУ ім. О.О. Богомольця у 2002 році.
Автор та співавтор понад 100 наукових праць та 12 патентів.
Виконав понад 1000 процедур з застосуванням регенеративних технологій.
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Гігієніст
Щеринская Карина Алексеевна
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей.
Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички.
Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене.
Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.
Мазурец Ульяна Руслановна
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується в області ортопедичної стоматології. Виконує знімне і незнімне протезування зубів, бюгельне протезування. Займається профілактикою і лікуванням патологій тканин пародонта. Проводить установку виниров, керамічних і металокерамічних зубних коронок.
Лікар-стоматолог, проводить консультативний прийом пацієнтів, огляд ротової порожнини, лікування та видалення зубів. Володіє навичками дентальної імплантації, здійснює бюгельне і незнімне протезування. Відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні конференції, удосконалює навички роботи.
Уролог, лікар УЗД
Доктор займається лікуванням захворювань сечовидільної системи та інфекцій, що передаються статевим шляхом, виконує різні процедури, в тому числі: бужування уретри, видалення гострих кондилом, масаж передміхурової залози і т.д. Проводить лікування імпотенції, еректильної дисфункції.