Сторінка 21. Лікарі в Києві (метро Університет)
Знайдена 241 лікар
Наукова ступінь
Категорія
Стоматолог-ортодонт
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Пушкеля Максим Анатольевич
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує лапароскопічні та порожнинні хірургічні втручання. Консультує з питань планування сім'ї та контрацепції. Надає психологічну підготовку до пологів.
Лікар УЗД
Фещук Сергей Павлович
Сергій Павлович – лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи, володіє методами ультразвукової діагностики серцево-судинної системи, сечовивідних шляхів, органів черевної порожнини, щитовидної залози, нейросонографії у новонароджених дітей, лімфовузлів та м'яких тканин
Терапевт, Сімейний лікар
Орлов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Билоусова Валентина Васильевна
Валентина Василівна – молодий перспективний лікар-офтальмолог, який досконало володіє теоретичною базою знань в офтальмології та впевнено застосовує їх у практиці. Зниження гостроти зору, сльозотеча, почервоніння, поява перед очима «мушок» – лікар обере найефективніші методи лікування та профілактики.
Психолог
Кирилич Карина Мариновна
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі
Консультація Тільки онлайн - 1500
керівник Науково-практичного центру тканинної та клітинної терапії,ортопед-травматолог
Голюк Євген Леонтійович
акінчив лікувальний факультет НМУ ім. О.О. Богомольця у 2002 році.
Автор та співавтор понад 100 наукових праць та 12 патентів.
Виконав понад 1000 процедур з застосуванням регенеративних технологій.
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Гігієніст
Щеринская Карина Алексеевна
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей.
Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички.
Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене.
Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.