Кабінет неврологічної допомоги Суліми О.В.

8.2

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Проводимо електронейроміографію (ЕНМГ) на сучасному, найновішому апараті та застосовуємо ботулінотерапію, яка вважається провідним методом лікування хвороб нервової системи (мігрень, бруксизм, нейропатичний біль, спастичність, дистонія та багато інших станів).

Спеціалізуємося на таких станах, як захворювання периферичної нервової системи, хронічні больові синдроми (включаючи різні типи головного болю, хронічний біль у спині), деменція, головокружіння, рухові розлади (хвороба Паркінсона, різні види тремору), ведення пацієнтів після інсульту.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Кабінет неврологічної допомоги Суліми О.В., вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна (верхні або нижні кінцівки) 1 300
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна два відділи (верхні та нижні кінцівки) 2 000
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) комплексна: стимуляційна та голкова (верхні або нижні кінцівки) 2 700
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) комплексна (стимуляційна та голкова) 2 відділи (верхні та нижні кінцівки) 4 300
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) голкова (верхні або нижні кінцівки) 1 800
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) голкова 2 відділи (верхні та нижні кінцівки) 3 100
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна обличчя 1 100
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) комплексна (стимуляційна та голкова) обличчя 2 000
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) міастенічний протокол 2 100
  • Консультація невролога - тривалість до 45 хвилин 1 000
  • Повторна консультація невролога - тривалість до 30 хвилин 850
  • Консультація невролога в поєднанні з виконанням ЕНМГ 850
  • Консультація невролога 800

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
09 червеня '25р.
Лікар Суліма Олександра Володимирівна Олександра Володимирівна гарний лікар. Вона дуже професійно до нас віднеслась тому, що у нас не простий діагноз. Приділила багато нам уваги, детально для себе все зрозуміла, щоб нам пояснити все. Нам дуже все сподобалось.

Лікарі клініки Кабінет неврологічної допомоги Суліми О.В.

Сулима Александра Владимировна
Обрати фах
  • Діагност
  • Невролог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Н: 00:00-24:00
Сучасна офтальмологічна клініка з новітнім обладнанням та експертними лікарями. Діагностика й лікування дорослих і дітей, нейроофтальмологія, ОКТ, офтальмогенетика, друга думка та дистанційні консультації.
Пн — Пт: 10:00-18:00
Урологічна клініка професора Серняка спеціалізується на сучасному малоінвазивному лікуванні, точній діагностиці та складних операціях. Високий рівень експертизи й індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00
Ми об'єдналися та створили моно бренд EOSC для популяризації напряму подології та здоров'я Ваших стоп. Наші фахівці – це висококваліфіковані подологи України, які пройшли спеціальну підготовку та навчання у провідних експертів галузі та знають все про сучасні тенденції щодо вирішення проблематики. Безперервне підвищення кваліфікації наших фахівців, передові технології, унікальне обладнання, професійна та ефективна косметика – це запорука здорових ніг, а значить і всього організму!
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-19:00