Сторінка 24. Лікарі в Києві (метро Університет)

Алерголог
Сімейний лікар, гастроентеролог, кардіолог
Лікар проводить спостереження всіх членів сім'ї, складає індивідуальний план профілактичного обстеження та розробку методів профілактики захворювань.
Лікар УЗД
Стоматолог-терапевт, ортопед
Особисті якості лікаря: - Безболісне та якісне надання стоматологічних послуг. - Комплексний персональний підхід до кожного пацієнта - Зможе знайти розв'язання стоматологічної проблеми. - Лікар постійно вдосконалює свої знання, відвідує курси та семінари. - Знайде підхід та надасть допомогу пацієнтам, в яких є страх до стоматологічного лікування. - Знайде спільну мову з найвимогливішими пацієнтами
Стоматолог, ортопед, терапевт
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Чому я працюю лікарем? Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог, онкодерматолог
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та науковій сферах, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Лікар приймає дітей з 14 років
Консультація 980/1024 грн.
Чому я працюю лікарем? По-перше, мене надихнули батьки: мама - лікар-гематолог і батько працював медбратом. А по-друге, я і сам того хотів, оскільки завжди був цікавий людський організм, як все працює, що відбувається, коли людина хворіє. Крім того, я хотів допомагати іншим людям і робити це на високому рівні.