Сторінка 14. Лікарі в Києві (Солом'янський район)

Ігор
У Батушкіна Валерія Володимировича я спостерігаюся вже понад три роки. У мене вроджена вада серця. Валерій Володимирович завжди уважний під час прийому, пропонує нові методики для лікування хвороби. Зараз якість мого життя значно покращилася. І головне, я знаю до кого звернутися за допомогою при першій необхідності.
15 грудня '19 г.
Недавно побывали в первый раз на приёме у Красножон Юлии Андреевны. Доктор произвела на нас позитивное впечатление, не возникло никаких замечаний-нареканий к её осмотру и назначениям. Думаю, что будем пользоваться её услугами и дальше.
Быстрая диагностика, качество услуг на высшем уровне.
07 серпня '16 г.
Сімейний лікар
Лікар займається спостереженням дітей з народження, проводить вакцинацію пацієнтів, консультування щодо правил харчування та догляду за дитиною. Лікує хвороби травної, сечовидільної системи та органів дихання.
Кардіолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексної терапії захворювань серцево-судинної системи. Веде плановий прийом пацієнтів. Надає екстрену допомогу. Спеціалізується на лікуванні ішемічної хвороби серця, тромбозів, тромбофлебітів, гіпертонічної хвороби та інфаркту. Працює з вродженими і набутими вадами серця.
Консультація 2200/2500 грн.
Уролог, Андролог-сексопатолог
Лікар уролог, андролог-сексопатолог Шийко Микола Андрійович спеціалізується на лікуванні гострого та хронічного циститу, нетримання сечі, порушень статевого розвитку, сечокам'яної хвороби, простатиту, порушення сім'явиверження і інших захворювань урологічного і андрологического профілю. Спеціаліст проводить масаж передміхурової залози, інсталяції в уретру і сечовий міхур.
Консультація 960/1060 грн.
Онколог
Веде консультативний прийом дорослих. Проводить діагностику та лікування онкологічних захворювань, полі- і хіміотерапію солідних пухлин. Займається профілактикою і лікуванням ускладнень цитостатичної терапії.
Ендоскопіст
Лікар здійснює діагностику і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту за допомогою ендоскопічного обладнання. Займається видаленням поліпів у кишечнику. Виконує лігування варикозно розширених вен стравоходу. Виїжджає додому до пацієнтів. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Київ вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Гастроентеролог, терапевт
Доктор терапевт, гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії, надає консультативні послуги в діагностуванні і лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту (дуоденіту, дисбактеріозу, панкреатиту, гастриту, виразкової хвороби і коліту). Лікар досконало володіє сучасними методами дослідження травного тракту (фіброгастроскоп, дуоденоскопа.). Черватюк Віталій Васильович є членом Асоціації гастроентерологів України.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
УЗД-фахівець, педіатр, неонатолог
Лікар Рижук Віта Григорівна - фахівець з ультразвукової діагностики. Невролог, педіатр загальної практики. Стаж роботи 9 років. Спеціаліст вищої категорії проводить діагностику захворювань на ранніх стадіях розвитку. Працює з дорослими пацієнтами і з дітьми. Усуває неврологічні порушення, розробляє індивідуальні схеми терапії. Володіє навичками діагностики головного мозку у новонароджених. Проводить ультразвукове дослідження на малих термінах вагітності.
Ендокринолог, терапевт
Лікар Жук Валентин Іванович має 20-річний стаж, вищу категорію, працює в ендокринології і терапії. В обов'язки лікаря входить проведення консультацій, первинний огляд пацієнтів, призначення додаткового обстеження і оцінка його результатів. Спеціаліст займається лікуванням хвороб ендокринної системи (гіпотиреозі, цукрового діабету), серцево-судинної (гіпертонії, ішемічної хвороби), дихальної (бронхіт, ГРВІ), травної (жовчнокам'яна хвороба, панкреатит, гастродуоденіт). При необхідності лікування гострих станів (інфаркт міокарда) Жук В.І. направляє пацієнтів на консультацію вузьких фахівців.
Консультація от 390 грн.
Кардіохірург
Лікар проводить хірургічні втручання на серці. Виконує коронарне шунтування з використанням артеріальних шунтів, пластику мітрального клапана. Лікує аритмію, вроджені вади серця, стенокардію і ендокардит. Є членом Європейської асоціації кардіоторакальних хірургів.
Консультація от 900 грн.