Лікарі судинні хірурги в Києві (Солом'янський район)

Лідія
Щиро дякую Івану Євгеновичу Ви накращиий
05.03.2017
Лікар хороший, компетентна. З перших хвилин спілкування, помітно, що справжній знавець своєї справи! Все пояснила простою мовою, детально. Мені сподобалося. Таких фахівців, напевне, вже не знайдеш. Щиро рекомендую цього лікаря!
Валерий
Найтепліші і найщиріші слова подяки - лікарю Ользі Анатолівні. Професіонал з великої літери, чудовий лікар і просто чарівна жінка! Дякую Вам за прийом і рекомендації! Все було так, як повинно бути у професійного спеціаліста. Дякую!
Хірург, Проктолог, Судинний хірург (Флеболог)
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій.
Судинний хірург
Лікар проводить всі види оперативних втручань в судинній хірургії. Здійснює консультативний прийом в клініці. Приймає пацієнтів з судинними зірочками, візуально помітним збільшенням вен, судомами нижніх кінцівок, трофічними виразками. Систематично бере участь в міжнародних конференціях, консиліумах та науково-практичних семінарах.
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507