Лікарі в Києві (Солом'янський район)
Хочу оставить свой отзыв о центре Сити Клиника, а особенно поблагодарить гинеколога Коханенко Светлану. Я наконец осуществила свою мечту, я стала мамой. Спасибо за кропотливую работу, неутомимый труд и веру!
16 жовтня '18 г.
Катерина
Отличный специалист.
Ірина Опошня
Оксана Олександрівна -- лікар від Бога !! Добра, уважна, грамотна, пунктуальна. Вона мене оперувала. Післяопераційний період був складний і вона вихожувала мене, приїждждала на перев'язки і в вихідні дні, навіть коли була на конференціях за кордоном в телефонному режимі також тримала все під контролем, давала цінні поради, підтримувала.
Оксаночка Олександрівна, щастя Вам, міцного здоров'я, добра і достатку Вашій прекрасній родині і одне прохання- трошки більше відпочивайте. Дуже приємно, що Ви повністю віддаєтесь роботі , але.......бережіть себе !!!
12 червеня '18 г.
Светлана
Прекрасный специалист. Консультация и лечение эффективно. Рекомендую.
20 квітня '18 г.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД фахівець
Основні напрямки діяльності: гінекологічна ендокринологія, ведення вагітності, лікування патології шийки матки, ультразвукова діагностика
Онколог-мамолог, онкохірург, УЗД-спеціаліст, пластичний хірург
Лікар Гаращенко Оксана Олександрівна має 13-річний досвід, хірург, онколог, мамолог. Володіє навичками проведення ультразвукової діагностики. В слуги фахівця входить консультативний прийом, первинний огляд, подальша діагностика і визначення лікувальних напрямків (консервативне, хірургічне). До Гаращенко О. А. звертаються для виявлення онкоочагов, лікування мастопатії, фіброаденоми молочної залози, а також з метою зміни форми молочних залоз (маммопластики). Доктор готує пацієнтів до хірургічного втручання і веде післяопераційне спостереження.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії гінекологічних хвороб. Займається лікуванням безпліддя із застосуванням різних допоміжних технологій, виконує ультразвукове дослідження органів малого таза. Лікує різні патології шийки матки, ендометріоз, ендометрит і кісти яєчників.
Кардіолог
Кардіолог
Филинюк Юлия Владимировна
Лікар терапевт першої категорії. Надає послуги з лікування захворювань органів дихання і серцево-судинної системи, лікує захворювання органів шлунково-кишкового тракту і травної системи. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Київ
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх
м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Лікар терапевт вищої категорії. Надає такі послуги, як: консультування фахівця, лікування та діагностика гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, захворювань органів дихання, серцево - судинної системи та ін.
Офтальмолог, вітреоретинальний хірург
Лікар-офтальмолог, хірург вищої категорії, спеціалізується на проведенні мікрохірургічних операцій, проводить лікування інфекційних захворювань очей, має досвід корекції вікових змін в органах зору. Застосовує методи лазерної терапії, кріотерапії, вітректоміі. Має кандидатський ступінь. Є учасником асоціації офтальмохірургів України.
Консультація 2000 грн.
Офтальмохірург
Доктор Іващик Е. Г. спеціалізується на лікуванні захворювань очей і порушень зору, має другу лікарську категорію. У своїй практиці застосовує методи біомікроскопії ока та периметрии. Проводить вимірювання внутрішньоочного тиску, підбір оптики.
Ендокринолог
Доктор Федорова Е. В. спеціалізується на лікуванні ендокринологічних порушень в організмі, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить терапію збоїв в роботі щитовидної, паращитовидної залоз, наднирників, усуває виниклі ускладнення. Є членом діабетичної асоціації України.
Київ
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх