Сторінка 7. Лікарі в Києві (Печерський район)
Знайдено 643 лікаря
2 відгука
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Надежда Ивановна
Бурба Оксана Ивановна – мой самый любимый врач. Поход к ней всегда вызывает только положительные эмоции. Благодаря ее методик я выглажу намного лучше. Последний раз с помощь лазера она смогла удалить мне сосудистые звёздочки на лице. Всем рекомендую!
Косметолог лазерних методик
Лікар спеціалізується на лазерній епіляції всього тіла, лазерному омолодженні і безопераційному ультразвуковому ліфтингу. Використовує сучасні методики впливу. На практиці застосовує комплексні методики на сучасному обладнанні. Підбирає оптимальний метод усунення зморшок, відновлення шкіри і прискорення її регенерації.
Педіатр
Веде консультативний прийом пацієнтів, займається діагностикою та лікуванням захворювань: вітрянка (вітряна віспа), гастрит, грип, краснуха, нежить (риніт), пневмонія і ін. Вільно володіє англійською та італійською мовами.
Займається лікуванням карієсу і його ускладнень, успішно виконує естетичну реставрацію всіх груп зубів з перебудовою зубного ряду. Володіє сучасними методами лікування зубів.
Ортопед-травматолог дитячий, Ортопед-травматолог
УЗД-фахівець
Ендокринолог
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань ендокринної системи. Протягом 18 років успішно лікує цукровий діабет 1 і 2 типів, тиреотоксикоз, підгострий тиреоїдит, акромегалію і патології надниркових залоз. Приймає пацієнтів з надмірною вагою, посиленим серцебиттям, підвищеною пітливістю або сухістю шкіри.
Стоматолог-хірург, имплантолог
Стоматолог-хірург вищої лікарської категорії спеціалізується на проведенні оперативних втручань з метою лікування зубо-щелепних патологій. В роботі використовує лазерні технології. Також застосовує сучасну методику плазмотерапіі з метою прискорення регенерації тканин після хірургічних операцій.
Психолог, Психотерапевт
Василькова Мирослава Михайлівна — психолог, психотерапевт, коуч. Більше 10 років допомагає людям знайти відповіді на свої важливі питання, впоратися з складними життєвими ситуаціями, знайти внутрішню гармонію та ресурс до самореалізації. Спеціалізується в роботі з такими темами як самореалізація, самооцінка, міжособистісні стосунки в сім’ї та парі. Також працює з темами: психосоматика, тривога, панічні атаки, страхи, травматични досвід, горювання. Приймає в приватному порядку за попереднім записом.
УЗД-фахівець, функціональній діагност
Лікар займається функціональної діагностикою органів і систем організму. Перевіряє загальний стан органів, визначає наявність патологій і відхилень. Працює з вагітними жінками, веде контрольні перевірки стану, визначає стан плода, кількість вод. Прийом ведеться за попереднім записом.
Дитячий кардіоревматолог, функціональний діагност
Дитячий кардіоревматолог, лікар функціональної діагностики. Діагностує і лікує дитячі серцеві захворювання. Надає допомогу при стенокардії, аритмії, лікує ішемічну хворобу, інфаркт міокарда, порок серця. Усуває ефективним лікуванням такі симптоми: відставання у фізичному розвитку, блідість і холодність шкірних покривів, стійкі зміни артеріального тиску, постійне порушення пульсу. Володіє базовими знаннями англійської мови.