Лікарі акушери-гінекологи в Києві (Печерський район)

Лікар компетентний, уважний, Прийомом дуже задоволена, буду звертатися до нього і надалі, рекомендую!
Ирма
Дуже сподобалося, буду ще звертатися до даного лікаря. З перших хвилин спілкування, стає зрозуміло, що перед тобою спеціаліст найвищого гатунку. Консультація була дуже детальна, все цілком ясно та доступно. Неодмінно прийду повторно.
Віктор
Дуже задоволена, що потрапила саме до цього лікаря. Давно чула про нього позитивні відгуки, ось випав шанс переконатися самій. Дуже кваліфікований і грамотний фахівець! Лікар - просто супер, таких дійсно важко знайти! буду лікуватися у нього.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Куликов Ігор Олександрович спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, запальних процесів малого таза, інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, лікування безпліддя, порушень менструального функцій і багатьох інших гінекологічних захворювань. Проводить кольпоскопію, різні гінекологічні процедури, аргоноплазменную коагуляцію, конизацию, біопсію. А також УЗД молочних залоз і органів малого тазу.
Тетяна Федорівна має великий досвід лікування запальних гінекологічних захворювань. Володіє сучасними діагностичними та лікувальними методами в гінекології
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар Гнатенко Галина Андріївна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Має багаторічний успішний практичний досвід роботи. Ефективно лікує безпліддя, патологію шийки матки, запальні процеси та інші всілякі гінекологічні захворювання. Проводить гінекологічні процедури, кольпоскопію, радіохвильової конизацию, ексцизії, аргоноплазменную коагуляцію шийки матки при дисплазії.