Лікарі онкологи в Києві (Печерський район)

Юлія
Уважний лікар. Все пояснив доступно та зрозуміло.
12 грудня '24 г.
Тамила
Пришли по рекомендации. Маме 82 года. Прекрасный, внимательный и очень спокойный врач. Очень внимательно и долго расспрашивал маму о ее проблеме, симптомы,где и как лечилась. У мамы была мастэктомия в 2007 году. Провел осмотр. Доктор отправил маму на КТ к врачу, которому он доверяет в Адонис, но сказал можем сделать в любом месте. КТ такой граммотной расшифровки я давно не видела. Очень и очень рекомендую доктора. На приеме врач предположил что у мамы по ее симптомам есть проблемы в щитовидке и действительно КТ их обнаружило, что говорит о высоком уровне доктора. Спасибо Вам!
Дара
Юлия Перлова
Рагим Асланович доктор от Бога! Профессионализм, внимание, уважительное отношение к женщинам - все это вызывает доверие и спокойствие. Его рукам можно доверять! Я благодарна судьбе за то, что наблюдалась и оперировалась у Рагима Аслановича. Своевременная диагностика, внимательное отношение ко всем показателям и анализам, отлично проведенная операция, внимание и забота в послеоперационный период. Конечно, лучше быть здоровым и никогда не обращаться к врачам, но если все-таки придется обратиться за помощью к онкохирургу - я всем рекомендую доктора Асланова! Здоровья, профессиональных успехов, любви и счастья Вам, Рагим Асланович!
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург
Онкохірург, Онколог
Лікар спеціалізується в області онкології і онкохірургії. Виконує хірургічні втручання на шкірних покривах (видалення пухлин). Проводить пункційну біопсію і трепан біопсію пухлин молочної залози. Робить маммопластику.
Мамолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.
мамолог, онкохірург
Онкоуролог, уролог
Доктор спеціалізується в області онкоурології і урології. Виконує операції з видалення каменів із сечоводу і сечового міхура. Лікує сечокам'яну хворобу і інші урологічні патології. Проводить біопсію простати і дренування сечового міхура. Автор і співавтор 36 наукових робіт, брав участь в міжнародних клінічних дослідженнях. Стажувався в Чехії, Польщі, Німеччини та Італії.
Хірург, онкохірург, ендокринолог, лікар ультразвукової діагностики
Дерматолог, онколог
Врач займається виявленням і лікуванням захворюваної епідерміси, волосся та нігтьових пластинів. На протязі 15 років успішно лечит акне, грибкові поразки кожи та нігтів. Проводить лазерне удалення родинок і папілом, лазерну коагуляцію сосудів, плазмоліфтинг і біоревіталізацію.
Київ вул. Кловський узвіз, 7, БЦ Карнегі м.Кловська72м.Арсенальна134м. Дніпро3913
Онколог, хіміотерапевт, гематолог
Онколог
Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних новоутворень. Проводить комплексну діагностику. Працює з усіма стадіями раку. Призначає терапію на підставі загального стану пацієнта, з урахуванням результатом біопсії і супутніх діагностичних заходів.
Мамолог, хірург-онколог