Лікарі мікологи в Києві (Печерський район)
Знайдено 3 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Лена
Ходила на прием к гинекологу (Таранюк) на ул.Деловая. Во вторник врач взял мазок на анализ и записал меня на четверг (вторая половина дня), чтобы обсудить результаты + в этот же день делала узи, чтобы все за один раз посмотреть. Посмотрев на результаты узи, врач сказал, что что-то тут не сходится и предложил сделать еще одно узи в другом месте! Т.е. я заплатила 280 грн и не получила внятной оценки моего узи. В этот же день мне пришлось в другом месте сделать еще одно узи за 340 грн. Но это еще не все. Когда я спросила, что там с моим анализом, доктор ответил, что анализ не пришел, но он его очень ждет, и я получу его на почту. И если у меня будут вопросы, доктор готов обсудить их по телефону. За вот такую нехитрую "консультацию" с меня взяли еще 180 грн. Итого - 460 грн и ноль результата.
Галина
Приятный мужчина, аккуратный и вежливый врач. Буду рекомендовать знакомым.
Сопина Ольга Петровна
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань шкіри, нігтів та волосся. У своїй практиці дотримується міжнародних протоколів та сучасних методів лікування. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Допоможе підібрати домашній догляд для шкіри обличчя, тіла та волосся. Регулярно підвищує кваліфікацію на фахових наукових заходах в медичній галузі.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація Вартість прийому по прайсу – 1400, на період воєнного стану – 1050
Гінеколог
Лікар гінеколог. Надає послуги з лікування та діагностики захворювань органів малого таза у жінок, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань, захворювань шийки матки. Закінчив ВГМУ ім. Пирогова.
Подолог
Алферова Елена Викторовна
Спеціалізується на подології. Надає повний спектр з профілактики, діагностики та терапії захворювань стопи: оніхомікозу, гіперкератозу, натоптишів, бородавок, мозолів, гіпергідрозу, піднігтьова гематома. Проводить лікування врослого нігтя різних стадіях складності, виявлення п'яткової шпори. Олена Вікторівна також проводить обробку діабетичної стопи, парафінотерапію. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за фахом. Веде прийом дорослих та дітей від 10 років.