Лікарі трихологи в Києві (Печерський район)

Максим Кияница
Я впервые узнал о том, что такое «папиллома» лишь тогда, когда она у меня появилась. Будучи неуверенным злокачественная ли она, я решил обратиться к дерматологу. Мне провела консультацию специалист Гаркавенко Юлия. Доктор она очень компетентный и грамотный. Удалили новообразование. Все прошло безболезненно и качественно, о чем можно судить по следам на моей коже. Хочу поблагодарить клинику и лечащего врача Гаркавенко Юлию за оказанные услуги! Спасибо и рекомендую!
02 листопада '21 г.
Катерина
Дуже вдячна лікарю! Я залишилася абсолютно задоволена. Лікар компетентний не лише у своїй галузі, а й в суміжних. Надав вичерпну консультацію, та призначив доступне лікування. Я розраховувала що ціна за ліки буде більш суттєвою. Але вони справді допомагають. Рекомендую!
Моя родная сестра посоветовала обратиться к дерматологу в «Оксфорд медикал», а именно к Юлии Александровне. Несмотря на то, что она молодой врач, знает свою роботу на все 100%. Так как я обожаю домашних животных, столкнулась с лишаем. Назначенное лечение мне помогло.
Дерматолог, Дерматовенеролог, Трихолог
Лікар володіє методиками інʼєкційними та апаратними, які направлені на вирішення різноманітних естетичних проблем обличчя та тіла, таких як: целюліт, втрата тонусу та пружності шкіри, еластичності, рубцеві зміни, розтяжки. Проводить контурну пластику губ, вилиць, підборіддя, щелеп. Працює на багатьох апаратах, таких як Fotona, Lumeca, IPL, SMAS, Neodim, ErbiyYAG, MorpheusRF.
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Чому я працюю лікарем? Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати здоров'я та красу.
Дерматовенеролог, трихолог, дерматокосметолог, дерматохірург
Лікар спеціалізується на лікуванні та усуненні недоліків шкіри на обличчі та тілі, проведенні відновлювальних процедур, апаратних процедурах, видаленні родимок, лазерних методиках, anti-age терапії, лікуванні вугрової хвороби, зморшок. Збирає анамнез, проводить огляд, направляє на лабораторні та інструментальні дослідження. Лікує випадіння волосся.
Дерматовенеролог, Косметолог, Трихолог
Доктор Маценко Наталія Михайлівна займається діагностикою та лікуванням захворювань дерматовенерології, косметології, трихолог. Спеціалізується на лазерних технологіях омолодження і оздоровлення шкіри. Веде консультативний прийом пацієнтів, займається лікуванням алопеції, шкірних патологій, естетичними процедурами.
Дерматовенеролог, косметолог, трихолог, дитячий дерматовенеролог
Катерина Євгенівна досвідчений лікар-дерматовенеролог, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, волосся і нігтів. Надає кваліфіковану допомогу пацієнтам з різними гострими та хронічними дерматологічними проблемами, а також займається профілактикою шкірних захворювань. У своїй роботі Катерина Євгенівна застосовує сучасні методи діагностики та лікування, що дає змогу досягти високих результатів. У своїй практиці дотримується міжнародних протоколів та сучасних методів лікування. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Консультація Вартість прийому по прайсу – 1400, на період воєнного стану – 1050
Дерматолог, косметолог, трихолог
Дерматолог, косметолог, трихолог Кицяк Олена Романівна Олена Романівна спеціалізується на проведенні anti-age терапії, ін'єкційних процедур: контурна пластика, ботулінотерапія, плазмотерапія, біоревіталізація, мезотерапія та апаратні процедури.