Лікарі дієтологи в Києві (Печерський район)
Станіслав
У мене діагностували вузловий зоб, та порекомендували оперативне втручання. Але перед ним потрібно було пролікуватися консервативно. Саме тоді я потрапив до дбайливих рук Наталі Леонідівни. Я просто захоплююся її професіоналізмом та людяністю. Вона доклала левову частку до мого одужання. Щиро вдячний Вам!
14 грудня '19 г.
Ваня
вы самий классний и крутой! Худею благодаря Вам!
28 серпня '17 г.
Виктор
Дуже дякую лікарю, його методика допомогла мені схуднути до бажаної ваги.
11 серпня '17 г.
Людмила
Добре відношення лікаря дієтолога, результативність хороша. Все в порядку, рекомендую!
25 липня '17 г.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується у лабораторній та інструментальній діагностиці захворювань ендокринної системи. Лікує ожиріння, безпліддя, проводить гормональну терапію. Спеціалізується на усуненні цукрового діабету, гіпотиреозу, гіпертиреоз. Працює з патологічними порушеннями у роботі щитовидної залози.
Дієтолог
Лікар-дієтолог, фахівець в області харчування, зниження ваги. Він самостійно розробив методику корекції ваги, засновану на життєвому досвіді. Раніше він Сергій досяг немислимих результатів, схуднувши на 70 кг. Його методика будується на особистому досвіді, знаннях в галузі медицини, психології, біохімії, фармакології та харчових технологій. Застосовує індивідуальний підхід, допомагає в підборі засобів зниження ваги.
Гастроентеролог, дієтолог
Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, проводить гастроентерологічні дихальні тести
Пластичний хірург
Пластичний хірург вищої категорії. Провідний спеціаліст із ліпосакції та ліпофілінгу. 13 років практичного досвіду. Провів більше 3000 такий операцій. Має авторські методики для скорочення шкіри після ліпосакції. Його пацієнти в захваті від отриманих результатів, і часто зробивши одну зона ліпосакції, потім повертаються зробити ще одну). Член Українського товариства естетичних пластичних хірургів USAPS. Викладач в Школі пластичної хірургії Павла Денищука, що навчає своїх молодших колег.
Врач-эндокринолог, диетолог
Ендокринолог
Лікар поводить діагностику і лікування захворювань ендокринної системи. Виконує пальпацію та оцінку функції щитовидної залози, оцінку статевого дозрівання. Лікує гіпотиреоз, гіпоплазію щитовидної залози, гострий тиреоїдит, гіпертиреоз, тиреотоксикоз, ожиріння, білково-енергетичну недостатність, затримку фізичного розвитку, гігантизм, цукровий діабет 1 і 2 типів, гіпертрихоз, крипторхізм.
Педіатр, дитячий гастроентеролог, дієтолог
Дитячий гастроентеролог, педіатр, провідний спеціаліст, має вищу категорію, в роботі використовує сучасні методи діагностики захворювання шлунково-кишкового тракту. Консультує батьків з питань новонароджених діток: часті відрижки, нестійкі випорожнення, кишкові кольки, особливо у віці старше 3-х місяців, поганий апетит, недостатня прибавка в масі, зростанні і т.д.