Сторінка 15. Неврологи в Києві
Знайдено 263 лікаря
653 відгука
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Монастырский Владимир Олегович
Невропатолог
Малакшанидзе Зураб Гурамович
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Невропатолог
Галич Лариса Федоровна
Лікар-невропатолог, фахівець у лікуванні захворювань: розсіяний склероз, розсіяний енцефаломієліт,
гостра та хронічна форма запальної полінейропатії, спінальний мієліт, аміотрофічний склероз,
невропатія лицевого нерва, вестибулярні порушення.
Поливода Михаил Викторович
Стаж роботи неврологом 22 роки. Вузькоспеціалізоване направлення роботи – мігрень та інші цефалгії з використанням моноклональних антитіл. 12 років займаюсь проблемою хвороби Паркінсона та хвороби Альцгеймера. Регулярні відвідування міжнародних конференцій, статті в журналах неврології, регулярні доповіді лікарям на професійну тематику.
Полюхович Елена Ивановна
Чому я працюю лікарем?
Напевно, це був мій підсвідомий вибір професії, адже в дитинстві я обожнювала гратись в лікаря. Коли в школі прийшов час обирати університет для вступу, то без вагань моїм вибором став медичний. Шлях до звання лікар, розпочато. На 4 курсі я закохалась в неврологію і зрозуміла, яку спеціалізацію хочу мати в майбутньому. Для мене, бути лікарем неврологом, це - про багатогранність клінічних кейсів кожного пацієнта, про діагностику, про комунікацію з хворими, про задоволення від досягнутого результату лікування.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Волова Елена Владимировна
Лікар спеціалізується на лікуванні дегенеративно дистрофічних змін у хребті, таких як: , протрузії, грижі, спондилоартроз, спондильоз. Також Олена Володимирівна лікує такі хвороби: краніалгія (головний біль), цервікалгія (біль у шиї), цервікокраніалгія (біль у шиї яка радіє в голову), цервікобрахіалгія (біль у шиї яка радіє в руки), торакалгія (біль у грудях) та ін.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-22
Ортопед-травматолог
Фучко Андрей Владимирович
Невропатолог, Рефлексотерапевт
Лікар-невролог, рефлексотерапевт, спеціалізується в області методів нетрадиційної терапії. Володіє техніками Су-Джок, панчакарма, трансцендентальну медитацію, пульсодіагностіка. Веде прийом пацієнтів, займається терапією больових синдромів, хронічних форм захворювань, зняттям емоційних і психологічних гострих станів.
Консультація от 200 грн.
Лікар дитячий невролог з 19-річним стажем роботи, спеціаліст першої категорії. Записатися на консультацію до Дробишевський Оксані Петрівні рекомендується при підозрі на патологію нервової системи, як центрального, так і периферичного її відділів. Звернутися за допомогою слід при появі таких симптомів у дитини - часте зригування, сіпання кінцівок, безсоння, судоми, недобір маси тіла, дратівливість, апатія, підвищена стомлюваність, рухові розлади, занепокоєння, низька успішність, нетовариськість, замкнутість, неуважність. Крім того, доктор надає допомогу при затримці розвитку (мови, моторики), а також при наявності стереотипних рухів у дітей. Дробишевська Оксана Петрівна на прийомі оцінює психоневрологічний статус, дає рекомендації батькам по правильному спілкуванню, догляду та поведінки з малюками з неврологічними порушеннями.
Виконує неврологічний огляд, консультує пацієнтів, здійснює розшифровку досліджень (МРТ, КТ, доплер, рентгнен). Проводить корінцеві і паравертебральні блокади на всіх рівнях хребта, блокади тригерних точок в скелетних м'язах. Призначає терапію.