Сторінка 14. Неврологи в Києві

Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Лікар-невролог першої кваліфікаційної категорії надає послуги консультації, розробки індивідуальної реабілітаційної програми після уражень головного або спинного мозку, призначення та контролю ефективності фізіотерапевтичних процедур. Приймає пацієнтів з гострою та хронічною невралгією, усуває больовий синдром за допомогою паравертебральной блокади. Займається питаннями неврозів і безсоння, виявляє причини і складає схему терапії. Також лікує хвороби Альцгеймера і Паркінсона, інсульти, остеохондроз, вегетосудинну дистонію.
Дитячий невролог
Олег Вадимович - дитячий лікар-невролог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як головні болі та мігрень, слабкість та гіпотонія, атаксія та аномальні рухи, порушення сну, розлади дифіциту уваги та гіперактивності, розлади аутистичного спектру, затримка мовного розвитку, енурез, судоми, черепно-мозкові травми. Здійснює прийом дітей від 0 до 18 років
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з болем в області хребта та шиї, головним болем, онімінням кінцівок, частими запамороченнями та шумом у вухах. Лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, головний біль напруги, наслідки інсультів, неврастенію, вегето-судинну дистонію, міжреберну невралгію та інші хвороби.
Невролог, сімейний лікар
Невропатолог
Консультація 1600/1500 грн.
Дитячий невролог, дитячий психіатр
Чевокіна Тетяна Михайлівна — дитячий невролог та психіатр, яка приймає дітей від 1,5 року та спеціалізується на діагностиці й лікуванні неврологічних і психоемоційних розладів у дітей. У своїй практиці особливу увагу приділяє порушенням нейророзвитку, зокрема розладам аутистичного спектра, РДУГ, специфічним розладам шкільних навичок, емоційним та посттравматичним стресовим розладам. Також займається лікуванням енурезу, енкопрезу, тиків, епілепсії, ДЦП та наслідків перинатального ураження нервової системи. Лікар дотримується сучасних підходів до діагностики та терапії, створюючи для дитини та батьків комфортну, довірливу атмосферу під час консультації та лікування.
Записатися на прийомЗа місяць записані 5 пацієнтів
Спеціалізується на сучасних підходах до діагностики та лікування захворювань хребта й периферичної нервової системи. Має досвід ведення пацієнтів із болем у спині, дорсалгіями, протрузіями та міжхребцевими грижами, радикулопатіями, вертеброгенними синдромами й невропатіями периферичних нервів. Також займається діагностикою та лікуванням різних видів головного болю.
Невропатолог
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань центральної та периферичної нервової системи, паравертебральні блокади.