Сторінка 16. Неврологи в Києві
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Невролог, мануальний терапевт
Лікар-невролог вищої категорії, психіатр, мануальний терапевт спеціалізується на лікуванні захворювань центральної та периферичної нервових систем. Лікує дисциркуляторну енцефалопатію, епілепсію, остеохондроз хребта, ВСД, психосоматичні розлади, панічні атаки.
Ангіоневролог
Лікар займається комплексним лікуванням судинних патологій головного мозку та запальних захворювань нервової системи. Також приймає пацієнтів з аутоімунними патологіями нервової системи. Допомагає відновитися після нейрохірургічних втручань. В роботі використовує сучасні методики.
Невропатолог
Профілактика, діагностика, лікування неврологічних захворювань.
Київ
м. Васильків, вул. Соборна, 66
Невролог, Функціональний діагност
Невролог першої категорії, спеціалізується на проведенні функціональної діагностики і лікуванні неврологічних захворювань. Надає послуги з ранньої діагностики та лікування захворювань, пов'язаних з порушенням роботи центральної нервової системи. Призначає ефективну терапію при таких проблемах як параліч, мігрені, радикуліти різного ступеня тяжкості, неврити, епілепсія.
Невролог, нейрохірург
Доктор спеціалізується на лікуванні неврологічних захворювань, в тому числі оперативним шляхом. Здійснює діагностику роботи периферичної та центральної нервової системи.
Київ
м. Васильків, вул. Соборна, 66
Доктор Костейчук Ніна Володимирівна спеціалізується в області діагностики і лікування нервових недуг у дітей. Проводить реабілітаційні процедури після ушкоджень ЦНС і ПНС, лікує міжреберної невралгії і вегетосудинну дистонію. Практикує застосування індивідуального підходу, становить схему лікування, що включає комплекси та курси процедур.
Монастырский Владимир Олегович
Невропатолог
Северин Наталья Михайловна
Наталія Михайлівна – лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Має досвід роботи в невідкладній неврології: ведення важких, коматозних пацієнтів із судинними захворюваннями центральної нервової системи, травмами ЦНС, інтоксикаційними ускладненнями, запальними захворюваннями головного мозку та оболонок.
Киян Надежда Романовна
Дитячий невролог