Неврологи в Києві
Знайдено 102 лікаря
653 відгука
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Травматолог, Ортопед, Невролог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, професор. Спеціалізується в області неврології, ортопедії і травматології. Веде консультативний прийом ортопеда. Займається діагностикою та лікуванням захворювань неврологічного профілю. Виконує лікування переломів, вивихів і розтягувань. Проводить корекцію сколіозу.
Консультація от 2350 грн
Функціональний діагност, Дитячий невролог
Лікар функціональної діагностики першої категорії, проводить реоенцефалолографію (РЕГ), доплерографію судин голови і шиї, луна-енцефалографію, електрокардіографію і електроенцефалографії (ЕЕГ) у дітей і дорослих з метою диференціальної діагностики судомних і епілептиформних станів при різних захворюваннях.
Педіатр, невропатолог дитячий
Адаричева Людмила Ивановна
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці соматичних, інфекційних, неврологічних хвороб. Займається профоглядами та вакцинацією. Здійснює аускультацію, перкусію, люмбальну пункцію, імунізацію.
Кардіолог, невропатолог
Кутана Татьяна Сергеевна
Лікар займається лікуванням хворих з постінфарктним станом, тромбоемболією легеневої артерії, гострими та хронічними порушеннями ритму, із серцевою недостатністю. Проводить лікування мігрені, біль у спині, неврозу, остеохондрозу, радикуліту.
Лікар інтегративної медицини: сімейний лікар, невролог, лікар-гомеопат
Комова Жанна Станиславовна
Жанна Станіславівна – лікар вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на комплексній оцінці стану організму за окремою технологією відновлення здоров'я, координує медикаментозну реабілітацію та фізітерапію
Київ
смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки15
Лікар невролог другої категорії. Надає послуги з лікування судинних патологій центральної нервової системи, патологій периферичної нервової системи, остеохондрозу всіх відділів хребта, лікує неврози та неврозоподібні стани.
Консультація 1000/900 грн.
Невропатолог, Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Фізіотерапевт, озонотерапевт
Кандидат медичних наук, доцент, лікар вищої категорії, займається лікуванням і діагностикою невропатолога. Приймає і консультує пацієнтів. Сертифікований як рефлексотерапевт. В роботі також застосовує навички мануального терапевта. Крім того використовує терапію озоном і фізіотерапію. Виконує масаж внутрішніх органів для лікування дисфункцій життєво важливих систем. За свідченнями і згоди хворого лікує п'явками.
Невролог, рефлексотерапевт, вертебролог
Лікар-невролог, рефлексотерапевт, вертебролог, має вищу кваліфікаційну категорію. Займається діагностикою та лікуванням захворювань судин головного мозку і кінцівок, застосовує медикаментозні блокади больового синдрому. Поєднує в роботі техніки традиційної і нетрадиційної медицини. Володіє методом електростимуляції для відновлення хворих після інсульту.
Невропатолог, Рефлексотерапевт
Лікар-невролог, рефлексотерапевт, спеціалізується в області методів нетрадиційної терапії. Володіє техніками Су-Джок, панчакарма, трансцендентальну медитацію, пульсодіагностіка. Веде прийом пацієнтів, займається терапією больових синдромів, хронічних форм захворювань, зняттям емоційних і психологічних гострих станів.
Консультація от 200 грн.
Лікар-невролог, займається лікуванням хвороб, які зачіпають ЦНС, ПНС і відділи хребта. Консультує, проводить відповідну діагностику. Надає послуги лікування остеохондрозу і невритів. Усуває гострі і хронічні больові синдром за допомогою невральної блокади.
Консультація от 300 грн.