Сторінка 15. Лікарі в Києві (метро Лісова)
Знайдено 184 лікаря
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Aлла
Кваліфікований молодий спеціаліст. Одразу помітно що лікар, за часів університету, не на задніх рядах сиділа. Все чітко, та докладно пояснила по моїй проблемі, відповіла на всі запитання. Все дуже сподобалося! Спеціаліста рекомендую!
Mariii
Не дивлячись на те, що лікар молодий, але з перших її слів зрозуміло що розумний. була на огляді у Тетяни Русланівни, все дуже сподобалося. Лікар оглянула,та відповіла на всі мої запитання. Після курсу лікування почуває себе значно ліпше.
Жанна
У Жандарова Сергея Владимировича наблюдаюсь уже более трёх лет. У меня врожденный порок сердца. Сергей Владимирович всегда внимательный во время приёма, предлагает новые методики для лечения болезни. Сейчас качество моей жизни значительно улучшилось. И главное, я знаю к кому обратиться за помощью при первой необходимости.
Алиса
Когда на плановом медицинском осмотре врач диагностировал «аритмию сердца», я вплотную начала заниматься своим здоровьем. Я записалась на прием к опытному врачу, Жандарову Сергею Владимировичу. Он назначил лечение, занятие спортом, диету, специальные витамины, различные процедуры. Благодаря Сергею Владимировичу, мне сейчас намного легче.
Кардіолог, ревматолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області кардіології, ревматології. Веде консультативні прийоми ревматолога. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи, а також патологій ревматичного характеру.
Кардіолог
Чітко ставлю діагноз та призначаю лікування.
Системний підхід.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Мельгунова Галина Валеріївна має вищу кваліфікаційну категорію в акушерстві та гінекології. Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики. Консультує, оглядає за допомогою кольпоскопа, робить УЗД органів сечостатевої системи при підозрах на патології, а також на певних термінах вагітності. Також застосовує діагностичне вишкрібання і пайпель-біопсію. Лікує жіноче безпліддя, запалення і інфекції, займається терапією недуг молочних залоз. Проводить аборти. Володіє технікою проведення і успішно використовує в лікуванні кріотерапію.
Консультація от 210 грн.
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Алла Олегівна - акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики, займається лікуванням порушень менструального циклу, захворювань, що передаються статевим шляхом,
підбором контрацепції та планування сім'ї, УЗД органів малого тазу. Приймає дорослих та дітей віком від 14 років
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Сулима Юлия Валерьевна
Приймає дітей з 6 місяців.
Лікар ЛФК
Доктор Титаренко Олена Валентинівна надає послуги інструктора з лікувальної фізкультури. Займається профілактикою і лікуванням цілого ряду захворювань, хронічних захворювань хребта, ендокринної та серцево-судинної систем. Завдяки різним вправам і процедурам сприятливо впливає на органи і системи організму людини.
Сімейний лікар, педіатр
Сімейний доктор. Веде консультативний прийом терапевта. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дорослих і дітей, в тому числі ГРВІ, гепатиту С, гельмінтозів.
УЗД фахівець, хірург, проктолог
Повч Людмила Сергеевна
Лікар виконує ультразвукове дослідження слинних залоз, щитовидної залози, органів малого тазу та черевної порожнини, м'яких тканин, лімфовузлів та молочних залоз. Проводить пункційну біопсію вузлів щитовидки, кіст та лімфовузлів. Здійснює амбулаторний прийом хірургічних пацієнтів.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Бегеза Ольга Сергеевна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-19
Ендокринолог
Еременко Юлия Васильевна
Юлія Василівна – ендокринолог, лікар вищої категорії з багаторічним досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних порушень, цукрового діабету тощо