Лікарі ендокринологи в Києві (метро Лісова)

Фільтр: (Знайдено 8 лікарів 8 відгуків) Сортування
Анастасия Сидорова
Была в центре у эндокринолога Федоровой. Тут же сделала УЗИ щитовидки (доктор Лобас просто СУПЕР!!!!) и сдала анализы. Быстро, и недорого! Рекомендую!
02 вересня '21 г.
Anastasiia Mordiuk
Неодноразово читала чи чула відгуки про Федорову Л. М. Перевірила на власному прикладі і можу сказати, що це чудовий лікар. Все по часу, отримала вичерпні відповіді на свої питання. Тепер можу сміливо рекомендувати Людмилу Миколаївну.
К доктору Федоровой Л.Н. мне посоветовала обратиться за консультацией мой гинеколог. Консультировала меня по поводу лишнего веса и бесплодия в течении трех лет. Очень ей благодарна за помощь в осуществлении мечты. Благодаря лечению мне удалось снизить вес и родить здорового сына.
Захотелось написать про Екатерину Игоревну, может быть мой опыт пригодится другим девушкам. Первое впечатление самое правильное- умная, успешная, знающий специалист.Она четко и правильно поставила мне диагноз и самое главное нашла причину моего заболевания. После небольшого хирургического вмешательства, которое Соколова делала сама мне и лечения гормонами, я могу иметь детей! Благодарю Вас!
11 квітня '18 г.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Катерина Ігорівна є провідним фахівцем у питаннях ведення вагітності, порушень менструального циклу, запальних захворювань жіночих статевих органів, патології шийки матки, кліматичних розладів. Проводить роздільно-діагностичне вишкрібання, стимуляцію овуляції, інсемінацию, офісну гістероскопію, консультації з питань контрацепції, ведення жінок з міомою матки, ендометріозом, поліпозомендометріей. Надає послуги з виявлення причин і лікування безпліддя, лікування ендокринної патології у гінекології.
Терапевт, ендокринолог, кардіолог
Лікар спеціалізується в області терапії, ендокринології та кардіології. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, гастрит, грип, ангіну, харчові отруєння та захворювання, пов'язані з розладом щитовидної залози. В роботі використовує як традиційні, так і сучасні методики.
Сімейний лікар, ендокринолог
Сімейний лікар спеціалізується на лікуванні хвороб загального спектру. Здійснює повний огляд, збирає анамнез, призначає діагностичні методи. Лікує гострі респіраторні та вірусні захворювання, грип. Також лікар спеціалізується на ендокринології. Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань ендокринної системи, пов'язаної з гормонами та обміном речовин.
Консультація 700/750 грн.
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Ендокринолог
Первинний прийом і консультація пацієнтів. Автор понад 350 друкованих праць, співавтор 6 підручників з ендокринології, 11 монографій. Неодноразово нагороджена почесними грамотами Президії Академії медичних наук.
Київ вул. Алма-Атинська, 39 А м.Лісова5912м.Чернігівська4911
Консультація від 750
Київ вул. Закревського, 61/2 м.Лісова5017
Ендокринолог
Лікар першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань ендокринологічного профілю, в тому числі захворювань щитовидної залози, цукрового діабету та метаболічного синдрому. Проводить корекцію інсулінотерапії.
Консультація від 850
Дитячий ендокринолог