Сторінка 8. Лікарі в Києві (метро Голосіївська)

Фільтр: (Знайдено 156 лікарів 18 відгуків)
Знайдено 156 лікарів
18 відгуків
Сортування: (Оцінка)
Вікторія
Лікар, з великої букви. В нас був дуже важкий випадок пів року реанімації. Врятував життя чоловіку, коли всі інші просто розводили руками і не знали, що з нами робити. Ми йому завдячуємо життям. Нехай Бог допомагає йому.
Катерина
Дуже хороший лікар! Неодноразово чули позитивні відгуки про нього. Але одного разу довелося переконатися в цьому на власному досвіді. Хочу подякувати Вам за проведену роботу! Ви справжній професіонал та знавець своєї справи! Рекомендую
Михайло
Хороша людина та знавець своєї справи! Не так давно довелося звернутися за допомогою до цього лікаря. Усім дуже задоволений! Професійний лікар-хірург, із "золотими" руками! Зараз почуваю себе набагато ліпше. Наснаги Вам у роботі!
Злата
Мою благодарность Светлане Викторовне сложно выразить словами. Этот замечательный человек и высококвалифицированный специалист перевернули всю мою жизнь. Из несчастной женщины с большим избыточным весом её профессиональная помощь и искреннее участие я превратилась в счастливую жену и маму с шикарной фигурой и без былых проблем со здоровьем. Вот бы все диетологи были такими же!
Гепатолог
Виконує ендоваскулярні та ендоскопічні втручання при захворюваннях органів черевної порожнини, займається лікуванням і реабілітацією пацієнтів з різними формами портальної гіпертензії.
Консультація 1950 грн.
Дієтолог
Світлана Вікторівна - лікар дієтолог вищої категорії, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Є консультантом рубрик про харчування: портал «Смачно», «Наталі», «Единственная», «Експерт смаку», «Факти», «Сегодня», провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Київ пр-т Валерія Лобановського, 150 А м.Деміївська159м.Голосіївська2111
Доктор Смирнов Юрій Володимирович спеціалізується в області ендодонтичної стоматології. Консультує, на ранніх стадіях розвитку діагностує каріозні поразки і тріщини зубів. Використовує сучасні методики лікування кореневих каналів, надає послуги пломбування за допомогою мікроскопа, а також лікує карієс.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу, проводить профілактику і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
Косметолог
Лікар-косметолог фахівець в області професійного догляду за обличчям зі шкірою будь-якого типу. Доктор робить підтяжку обличчя і тіла безопераційним методом. Надає послуги з різними видами масажу обличчя включаючи Beauty SPA
Косметолог
Лікар-косметолог займається усіма видами омолодження і оздоровлення організму, застосовує на практиці процедури мезотерапії, ін'єкційної терапії, контурної пластики обличчя. Веде консультативний прийом пацієнтів з питань лікування акне, вугрової висипки і інших патологій шкіри. Виконує чистку шкіри обличчя, пілінги, масаж.
Масажист
Доктор Бондар Роман Олександрович проводить лікування за допомогою масажу. Досконало володіє різними техніками масажу: класичним, лікувальним, загальнооздоровчі, баночним, антицелюлітний, вакуумним, спортивним.
Алерголог, терапевт
З дитячого садочка знала, що я буду лікарем і все для цього робила. Обожнюю свою роботу, люблю людей і радію ,що маю можливість допомагати їм у вирішенні проблем зі здоров'ям. Постійно навчаюся і вдосконалюю свої професійні навички.
Невропатолог
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії займається діагностикою та лікуванням патологій нервової системи. Доктор медичних наук, професор надає послуги консультативного прийому, в тому числі англійською мовою. Проводить фізичну реабілітацію пацієнта, в роботі використовує методики фізіотерапії. Спостерігає пацієнтів в післяінсультних стані, лікує мігрені, демієлінізуючі захворювання, тривожно-депресивні розлади, остеохондроз, неврити, невралгії, порушення сну, хвороби Паркінсона, Альцгеймера і Лайма. Складається в Українському та Європейському неврологічних спільнотах.
Лікар першої категорії, фахівець в області акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Займається патологіями шийки матки, ендокринними порушеннями, запальними та інфекційними жіночими захворюваннями. Зокрема, лікує ерозію, дисплазію шийки матки, ендометрит, ендометріоз, хламідіоз, уреаплазмоз, безпліддя. У своїй лікарській практиці застосовує кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, класичні та малоінвазивні методики хірургічного лікування.