Счастливцева (Черномаз) Світлана Миколаївна
Лікар першої категорії
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням хвороб жіночих статевих органів, сечостатевих інфекцій, ендокринних розладів, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Надає професійну допомогу з веденням вагітності, питань контрацепції, сексуальних порушень. Входить до асоціації акушерів-гінекологів України.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
01 вересня '17р.
Світлану Миколаївну знаю як професійного лікаря багато років. це людина, яка постійно вдосконалюється, знаю, що відвідує багато семінарів, конференцій за своїм профілем, а у сучасному світі без цього - ніяк. Або будеш виписувати допотопні рецепти і радити прадідівські методи лікування. Коли вона спілкується з тобою, то відчутно, що людина захоплена своєю справою, вона цим живе. Тому й нема втоми в очах від чергового пацієнта. До кожного у неї індивідуальний підхід, розуміє, що потрібно саме тобі. Лікування завжди унеї ефективне. Якщо потрібно також планувати вагітність і народити здорову дитину - то теж до неї. Лікаря потрібно обирати на все життя, щоб знав саме твої особливості. Я свій вибір зробила і раджу вам.
Олена
03 січня '17р.
Черномаз поводиться з кожним пацієнтом привітно і доброзичливо. У такого акушер-гінеколога відчуваєш себе захищеною. Світлані Миколаївні хочеться довіряти, і вона мене особисто ніколи не підводила!
- Лікування клімаксу
- Лікування ендометриту
- Лікування хламідіозу
- УЗД органів малого тазу
- Кольпоскопія
- Донецький державний медичний університет ім. М. Горького, медичний факультет, спеціальність «Лікувальна справа».
Курси підвищення кваліфікації
- Навчальні курси «Патологія шийки матки»;
- Курси підвищення кваліфікації «Гінекологічна ендокринологія»;
- Курси підвищення кваліфікації «УЗД в гінекології»;
- Курси підвищення кваліфікації «Оперативне акушерство та гінекологія».
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації акушерів-гінекологів України.
Лікар-гінеколог надає послуги
- консультативний прийом;
- гінекологічний огляд;
- взяття біоматеріалу на аналізи;
- кольпоскопія;
- уз-діагностика;
- призначення лікування і процедур.
Лікар-гінеколог займається лікуванням захворювань
- Дисплазія шийки матки;