Сторінка 48. Гінекологи в Києві
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області гінекології, ендокринології, репродуктології та ультразвукової діагностики. Лікує безпліддя, передракові стани, гормональні та клімактеричні порушення. Виконує кольпоскопію, кріодеструкцію шийки матки, гістероскопію, діагностичне вишкрібання маткової порожнини.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики, має вищу кваліфікаційну категорію, спеціалізується на виявленні патологічних порушень в роботі жіночої репродуктивної системи. Володіє навичками пренатальної діагностики, визначає стан плода, його основні параметри, кровопостачання і т.д.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, Сексолог
Доктор Щербак Марина Александровна специализируется на гинекологии и сексопатологии. Кандидат медицинских наук, консультирует, лечит воспалительные недуги. Диагностирует причины и назначает соответствующую терапию при бесплодии. Оказывает услуги безоперационной пластики половых органов. Занимается лечением женских сексуальных расстройств и проводит консультации для женщин, чьи партнеры страдают эректильной дисфункцией.
Щербаха Наталья Петровна
Лікар вищої категорії проводить консультацію, виконує кольпоскопію, біопсію шийки матки, радіохвильову деструкцію шийки матки, забір матеріалу на інфекції, ПАП-тест, ВПЛ.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається розробкою індивідуальних схем лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом. Лікує порушення менструального-оваріального циклу, мастопатії, кісти яєчників, клімактеричний синдром і метаболічний синдром. Виконує введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів.
Пластичний хірург
Денис Олександрович – автор унікального методу якірної підтяжки грудей “70/30”, спікер міжнародних конференцій, спікер Polytech Bright Talents Conference, експерт в області мамопластики, автор понад 70 друкованих праць в зарубіжних і вітчизняних медичних журналах, володіє 4 патентами на винаходи в галузі медицини. Запланований захист кандидатської дисертації «Хірургічна корекція статі, редукційна пластика молочних залоз, ендопротезування у хворих транссексуализмом». Денис Олександрович брав участь у телепроекті «Фабрика краси», де як пластичний хірург допомагав своїм пацієнткам побороти свої зовнішні недоліки.
Івано-Франківськ
вул. Участок Вишні 354/А
Гінеколог, УЗД-фахівець
Гінеколог Юрченко Ірина Олександрівна спеціалізується на дослідженні та лікуванні захворювань, що протікають в жіночій статевій системі. Надає всю необхідну консультацію щодо стану здоров'я жінки, можливих відхилень і способів по їх усуненню. Бере мазки на виявлення онко-захворювань і інших пухлин. Проводить лікування запальних захворювань, міоми матки, ольпіта, ендометриту, ендометріозу. Спеціалізується на проведенні УЗД матки. Спостерігає вагітних і робить УЗД на всіх термінах вагітності. Лікує генітальний герпес сучасними методами.
Яворовская Оксана Борисовна
Яворська Оксана – лікар акушер-гінеколог та спеціаліст УЗД, володіє всіма методиками гінекологічного скринінгу та лікувальних маніпуляцій. Стаж 2 роки. Лікар доказової медицини, яка будує свою діяльність виключно на офіційних та затверджених засадах МОЗ України, будує довірливі відносини з пацієнтом, надає повну інформацію щодо вирішення проблеми. Призначає у своїй практиці виключно потрібні ліки та дослідження. Обстеження проводить згідно світових рекомендацій, що дозволяє максимально ефективно допомогти вирішити проблему. Комплексно підходить до проблеми, дивиться на організм в цілому, розглядаючи не лише гінекологічну патологію.
Лікар Явтушенко Олена Станіславівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проведенні ультразвукового обстеження та лікування захворювань з області гінекології. Консультує пацієнток з питань планування та протікання вагітності і пологів. Проводить УЗД-діагностику органів малого таза, досліджує плід на всіх етапах вагітності.