Сторінка 48. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 486 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Яворська Оксана – лікар акушер-гінеколог та спеціаліст УЗД, володіє всіма методиками гінекологічного скринінгу та лікувальних маніпуляцій. Стаж 2 роки. Лікар доказової медицини, яка будує свою діяльність виключно на офіційних та затверджених засадах МОЗ України, будує довірливі відносини з пацієнтом, надає повну інформацію щодо вирішення проблеми. Призначає у своїй практиці виключно потрібні ліки та дослідження. Обстеження проводить згідно світових рекомендацій, що дозволяє максимально ефективно допомогти вирішити проблему. Комплексно підходить до проблеми, дивиться на організм в цілому, розглядаючи не лише гінекологічну патологію.
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Лікар акушер-гінеколог, проводе успішне лікування гінекологічних захворювань. Займається веденням вагітності протягом всього періоду.
Київ пр-т Правди 64 А м.Сирець14
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) р.Деснянський
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-24
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16) м.Лук'янівська145м.Контрактова площа3216
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Педіатр дитячий
Люблю свою роботу за спілкування з маленькими клієнтами ,завжди намагаюся знаходити контакт з дітьми та підтримувати батьків. Роблю відвідування лікарів для дітей максимально комфортним . Вважаю у роботі педіатра важливим є не лише підтримання здоров'я дитини, а й спокою батьків
Лікар дерматовенеролог зі стажем 19 років та вищою категорією консультує в клініці «Дім імунітету» очно та онлайн. Консультує пацієнтів із гострими і хронічними шкірними захворюваннями, а також із хворобами які передаються статевим шляхом.
Чому я працюю лікарем? Здоров'я жінки – це основа її щастя. Бути акушером-гінекологом для мене – це можливість дбати про здоров’я жінок, допомагати їм відчувати себе впевнено і комфортно. Кожна жінка – індивідуальність, і я прагну знайти підхід до кожної, щоб забезпечити їй найкращу медичну допомогу.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22