Сторінка 49. Гінекологи в Києві
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Щербаха Наталья Петровна
Лікар вищої категорії проводить консультацію, виконує кольпоскопію, біопсію шийки матки, радіохвильову деструкцію шийки матки, забір матеріалу на інфекції, ПАП-тест, ВПЛ.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається розробкою індивідуальних схем лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом. Лікує порушення менструального-оваріального циклу, мастопатії, кісти яєчників, клімактеричний синдром і метаболічний синдром. Виконує введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів.
Пластичний хірург
Денис Олександрович – автор унікального методу якірної підтяжки грудей “70/30”, спікер міжнародних конференцій, спікер Polytech Bright Talents Conference, експерт в області мамопластики, автор понад 70 друкованих праць в зарубіжних і вітчизняних медичних журналах, володіє 4 патентами на винаходи в галузі медицини. Запланований захист кандидатської дисертації «Хірургічна корекція статі, редукційна пластика молочних залоз, ендопротезування у хворих транссексуализмом». Денис Олександрович брав участь у телепроекті «Фабрика краси», де як пластичний хірург допомагав своїм пацієнткам побороти свої зовнішні недоліки.
Івано-Франківськ
вул. Участок Вишні 354/А
Гінеколог, УЗД-фахівець
Гінеколог Юрченко Ірина Олександрівна спеціалізується на дослідженні та лікуванні захворювань, що протікають в жіночій статевій системі. Надає всю необхідну консультацію щодо стану здоров'я жінки, можливих відхилень і способів по їх усуненню. Бере мазки на виявлення онко-захворювань і інших пухлин. Проводить лікування запальних захворювань, міоми матки, ольпіта, ендометриту, ендометріозу. Спеціалізується на проведенні УЗД матки. Спостерігає вагітних і робить УЗД на всіх термінах вагітності. Лікує генітальний герпес сучасними методами.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Яворовская Оксана Борисовна
Яворська Оксана – лікар акушер-гінеколог та спеціаліст УЗД, володіє всіма методиками гінекологічного скринінгу та лікувальних маніпуляцій. Стаж 2 роки. Лікар доказової медицини, яка будує свою діяльність виключно на офіційних та затверджених засадах МОЗ України, будує довірливі відносини з пацієнтом, надає повну інформацію щодо вирішення проблеми. Призначає у своїй практиці виключно потрібні ліки та дослідження. Обстеження проводить згідно світових рекомендацій, що дозволяє максимально ефективно допомогти вирішити проблему. Комплексно підходить до проблеми, дивиться на організм в цілому, розглядаючи не лише гінекологічну патологію.
Лікар Явтушенко Олена Станіславівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проведенні ультразвукового обстеження та лікування захворювань з області гінекології. Консультує пацієнток з питань планування та протікання вагітності і пологів. Проводить УЗД-діагностику органів малого таза, досліджує плід на всіх етапах вагітності.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог, УЗД спеціаліст
Якушина Анастасия Леонидовна
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери.
Лікар акушер-гінеколог спеціалізується на лікуванні запальних, інфекційних, передракових та інших патологій жіночих статевих органів. Доктор Яловенко Е. А. займається корекцією порушень, які супроводжують період менопаузи у жінок, проблем із зачаттям, ускладнень після пологів та ін.
Яремчук Виктория Михайловна
Лікар дерматовенеролог зі стажем 19 років та вищою категорією консультує в клініці «Дім імунітету» очно та онлайн. Консультує пацієнтів із гострими і хронічними шкірними захворюваннями, а також із хворобами які передаються статевим шляхом.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт