Сторінка 2. Дерматологи в Києві

Діана
Завдяки Ірині Ігоревні я нарешті позбулася акне, яке мене турбувало з підліткового віку!
14 вересня '16 г.
Роман
Большое спасибо за проведенное лечение!
19 вересня '16 г.
Все омолаживающие процедуры доверяю только Ирине Лазук, потому что знаю ее профессиональные знания и способности. Как никак уже полтора года пользуюсь ее услугами. Лицо мне привела в порядок, кожа идеально чистая и в тонусе. Прекрасно!
Валентин Сергеевич
Обратился к Лазук Ирине Игоревне с проблемой акне на лице. Единственное, что она сделала , это раскрутила меня на шесть тисяч гривен, назначив какие-то капельницы, которые якобы должны были помочь мне. В итоге, проблема осталась, деньги на ветер. Обещенный диагноз так и не был поставлен. Советую всем обратиться к другому врачу.
Маргарита
Регулярно посещаю Викторию Валерьевну, результатом довольна. Даже коллеги по работе замечают результат.
08 серпня '16 г.
Благодарю за подробную и полезную консультацию.
01 вересня '16 г.
Дерматовенеролог, косметолог, лазерний фахівець
Дерматолог, венеролог спеціалізується на дерматовенерології, косметології та лазерних процедурах. Шиліна Юлія Михайлівна веде консультативний прийом для дітей і дорослих. Проводить діагностику, лікування, профілактику захворювань, які передаються статевим шляхом, а також шкірних захворювань, в тому числі атопічного і контактного дерматиту, акне, псоріазу, екземи, грибкових уражень шкіри і нігтів. проводить дерматоскопію, панч-біопсію, радіохвильове і лазерне видалення новоутворень шкіри, безопераційну підтяжку обличчя, безопераційну ліпосакцію, фототерапію.
Лікар-дерматовенеролог першої лікарської категорії, займається установкою діагнозу, лікуванням шкірних патологій. Має навички проведення кріомасажу, електрокоагуляції, кріодеструкції доброякісних утворень шкіри. Лікує псоріаз, герпес, вугровий висип, дерматит, плоский лишай та інші захворювання епідермісу.
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог, косметолог-естетист
Врач-косметолог, дерматовенеролог. Проводит прием и консультацию дерматовенерологических больных, пациентов детского возраста. Имеет опыт в лечении методами криодеструкции, криотерапии, биоревитализации. Регулярно повышает уровень квалификации в терапии пациентов с проблемной кожей и патологиями урогинетальной сферы.
Лікар Седун Сергій Сергійович спеціалізується в галузі дерматології і венерології. Надає консультативну, діагностичну, терапевтичну допомогу пацієнтам із захворюваннями шкіри, статевих органів. Доктор займається лікуванням грибкових уражень шкіри, псоріазу, екземи, розацеа, атопічного і контактного дерматиту, вітіліго. Спеціалізується на проведенні дерматоскопія, дермабразії, лікуванні гонореї, трихомоніазу, хламідіозу, сифілісу.
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Чому я працюю лікарем? Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати здоров'я та красу.
Дерматовенеролог, Трихолог, Дерматолог
Лікар Глух Оксана Леонідівна спеціалізується на дерматокосметології та венерології, трихолог. Здійснює дерматоскопію, проводить діагностику стану волосся за допомогою тріхоскопіі. Займається лікуванням випадають волосся за допомогою мезотерапії і плазмотерапіі. Спеціалізується на лікуванні проблемної шкіри, вікових змін шкіри, застосовує плазмоліфтінг і биоревитализацию. Проводить консультативні прийоми дітей та дорослих.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-03-15
Дерматовенеролог, онколог, трихолог
Доктор проводить діагностику і лікування дерматологічних та венерологічних захворювань. Лікує хламідіоз, мікоплазмоз, атопічний і контактний дерматити, акне і грибкові ураження шкіри. Виконує дерматоскопію. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю. Виконує видаленні шкірних новоутворень лазером, радіохвилею і хірургічно.
Дерматовенеролог, Дерматолог
Доктор Домбровський Андрій Володимирович спеціалізується в області дерматовенерології. Основний напрямок діяльності полягає в лікуванні пацієнтів від грибкових уражень нігтьової пластини методом лазерної терапії. Надає послуги видалення шкірних новоутворень, судин, проводить корекцію розтяжок лазером, застосовує у своїй практиці ботулотоксин.
Дерматолог, Косметолог
Лікар-косметолог, дерматолог займається різними видами лазерної та ін'єкційної терапії шкірних патологій. Володіє техніками лазерної епіляції, фракційного омолодження, пілінгу, видалення рубцевої тканини і шрамів, пігментних плям. Проводить биоревитализацию, плазмоліфтінг, мезотерапію. Підвищує рівень знань на профільних міжнародних та національних курсах, конференціях.
Дерматолог, Косметолог
Лікар-дерматолог, косметолог, спеціалізується на всіх видах лазерної та ін'єкційної терапії шкірних захворювань. Виконує лазерне омолодження, ліфтинг, пілінг, епіляцію. Відвідує профільні навчальні курси підвищення кваліфікації.