Гаркавенко Юлія Олександрівна

Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
лікар першої категорії
Чому я працюю лікарем? Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати здоров'я та красу.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ вул. Джона Маккейна, 7 Б м.Либідська41м.Палац Україна163м.Звіринецька186
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22

Максим Кияница
02 листопада '21р.
Я впервые узнал о том, что такое «папиллома» лишь тогда, когда она у меня появилась. Будучи неуверенным злокачественная ли она, я решил обратиться к дерматологу. Мне провела консультацию специалист Гаркавенко Юлия. Доктор она очень компетентный и грамотный. Удалили новообразование. Все прошло безболезненно и качественно, о чем можно судить по следам на моей коже. Хочу поблагодарить клинику и лечащего врача Гаркавенко Юлию за оказанные услуги! Спасибо и рекомендую!
09 січня '20р.
Моя родная сестра посоветовала обратиться к дерматологу в «Оксфорд медикал», а именно к Юлии Александровне. Несмотря на то, что она молодой врач, знает свою роботу на все 100%. Так как я обожаю домашних животных, столкнулась с лишаем. Назначенное лечение мне помогло.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2009-2015 рр. - ВДНЗУ “ Українська медична стоматологічна академія” спеціальність: лікувальна справа, спеціаліст
  • 2015-2017 рр. - інтернатура на базі НМАПО ім. П. Л. Шупика та ЧОШВД за спеціальністю “Дерматовенерологія”
  • 2015 р. - курси косметолога, естетиста по тілу м. Київ Partner Plus
  • 2020 р. - спеціалізація «Дитяча дерматовенерологія».
  • За період практичної діяльності проходила навчання з підвищення кваліфікації.

Курси підвищення кваліфікації

• Курси підвищення кваліфікації “Сучасні методи діагностики та лікування в дитячій дерматовенерології”
  • Курси підвищення кваліфікації “Тяжкі та рідкісні хронічні дерматози”
  • Курси підвищення кваліфікації “Сучасні методи діагностики та лікування в дерматовенерології.
  • Курси інформації та стажування з дитячої дерматовенерології.
  • Учасниця науково - практичної конференції “10-і Київські дерматологічні дні”
  • “Догляд за жирною проблемною шкірою, лікування акне”
  • Учасниця науково-практичної конференції “Оптимізовані засади функціонування дерматологічної служби в умовах розвитку страхової медицини та лікарського самоврядування в Україні.”
  • Учасниця науково-практичної конференції “Дерматологія в розробках молодих науковців”.
  • Учасниця науково практичної конференції “Київські дерматологічні дні”
  • Учасниця семінару “Безін’єкційне моделювання обличчя або масаж як основна технологія в індустрії краси”
  • Учасниця V ювілейного Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України”
  • Учасниця науково - практичної конференції “Складні випадки в практиці косметолога. Купероз, гіперпігментація, чутлива шкіра — лікування і профілактика. Доказова дерматокосметологія”.
  • Учасниця науково - практичної конференції “Дерматологія в розробках молодих науковців”.
  • Учасниця науково - практичної конференції “Київські дерматологічні дні”.
  • Семінар "Medcompass : курс на інновації. Чоловіки на жінки, що спільного у погляді на здоров’я шкіри та волосся?"
  • Тренінг «Акне. Комплексний підхід до діагностики та лікування пацієнтів різного стутеню важкості» ПП «Інститут дерматокосметології доктора Богомолець»
  • Семінар «Основи медичної трихології»
  • Семінар «Між інфекцією та дерматологією. Клінічні кейси»
  • Семінар «Діагностика новоутворів та фотодерматози»
  • Конференція «Акне: міждисциплінарний підхід».

Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог надає послуги

• Видалення новоутворень (лазерне, радіохвильове, кріодеструкція, бритвенна ексцизія)
  • Дерматоскопія
  • Класична косметологія обличчя (догляд за шкірою обличчя різних вікових груп, продаж косметичних засобів для домашнього догляду)
  • Ін’єкційна косметологія (ботулінотерапія, мезотерапія, біоревіталізація, контурна пластика, ліполітики)

Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог займається лікуванням захворювань

• Акне, розацеа, грибкові, бактеріальні й вірусні захворювання шкіри, алергодерматоз, екзема, алопеція.
  • Лікування хронічних дерматозів (псоріаз, атопічний дерматит) з метою продовження ремісії та зменшення кількості рецидивів