Сторінка 60. Лікарі в Києві (метро Дарниця)

Фільтр: (Знайдено 597 лікарів 3 відгука)
Знайдено 597 лікарів
3 відгука
Сортування: (Рейтинг)
Єлізавета
Лікар, дуже сподобалася. Задавала багато питань про мій стан, провела огляд, щоб виключити простудні захворювання. Було видно, що спеціаліст дійсно зацікавлена у вирішенні проблеми. Відповіла на всі мої запитання, детально роз'яснила план лікування.
Марія С.
Все супер! Мені все сподобалося. Вислухали мене так, як і годиться. Було багато нюансів, в яких я сама не могла розібратися, лікар мені все роз'яснила. Візитом залишилася повністю задоволеною. Все як має бути у кваліфікованого лікаря.
Рита
Хочу порекомендовать квалифицированного невролога, которая помогла мне в непростой ситуации. Марина Владимировна - хороший врач, прекрасно разбирается в своем деле. Спасибо за помощь.
24 грудня '19 г.
Помʼятихіна Марина Володимирівна - лікар-невролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Лікуванні міофасціального больового синдрому, невропатії, радикулопатії, функціональні розлади нервової системи (соматоформні розлади), демієлінізуючі захворювання нервової системи (розсіяний склероз), мігрень, міастенію.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-28
Терапевт, пульмонолог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з пневмонією, хронічним бронхітом, бронхіальною астмою, гастритом, стенокардією, харчовими отруєннями. Консультує з питань планової і сезонної вакцинації. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження ГРВІ та грипу.
Флеболог, судинний хірург, ангіолог
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями судин. Виконує ультразвукове дослідження поверхневих та глибоких вен. Лікує лімфостаз, тромбофлебіт, варикозне розширення вен та атеросклероз. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по флебології.
Психіатр, дитячий психіатр
Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками. Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-28
Консультація 2500/1500 грн.