Сторінка 24. Лікарі в Києві (метро Дарниця)

Валерий
Очень квалифицированный специалист Добросовестный и внимательный Спасибо.
Я заметила , что зрение моей дочки ухудшилось , после того как она стала проводить много времени за компьютером. Меня она не слушала и игнорировала мои замечания-возраст у нее такой! Решила , может хоть специалист ее убедит. Обратилась к офтальмологу Вардии Леонидовне Мелконовне . Провела и обследование и назначила лечение в виде капель. Очки еще не нужны, но она заверила дочь, что если так пойдет и дальше , то они ей точно понравятся. Пока что она выполняет указания врача.
Очень приятно было побывать на приеме у офтальмолога Вардуи Леонидовны Мелконовой.Она была очень внимательна с моей дочкой, отвлекала ее и рассказывала ей о происходящем. Дочка с радостью выполняла ее указания и они вместе подбирали ей очки. Доктор нас заверила, что в нашем случае зрение может улучшится ,что дало вселило надежду что моя дочка со временем будет видеть лучше .Спасибо большое доктору за работу и поддержку!
Еленп
Никогда бы не подумала, что у ребенка аллергия на ряд продуктов, если бы не доктор Макуха. Очень помог нам как родителям справиться с проблемой. Теперь я знаю, что нужно моему малышу. Спасибо вам!
18 грудня '16 г.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області офтальмології. Веде консультативний прийом дорослих і дітей. Займається діагностикою та лікуванням захворювань органів зору. Проводить очну тонометрію, діагностику гостроти зору та підбір окулярів , а також проводить вилучення сторонніх предметів з ока. Поєднує лікарську і викладацьку практики, проводить діагностику і всебічну терапію патологій передніх і задніх структур ока, які не потребують хірургічного втручання.
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Алерголог
Лікар-алерголог вищої категорії кваліфікації спеціалізується на лікуванні дітей. Проводить консультативні прийоми. Лікує сезонну алергію. Призначає медикаменти при зовнішніх проявах гіперреакції імунної системи, включаючи висип і роздратування. Займається питаннями відповідної реакції імунітету на укуси комах. Знімає набряк Квінке.
Психіатр
Лікар здійснює діагностику та лікування психотичних розладів. Приймає пацієнтів з тривожністю, нервозністю, депресією, психосоматичними розладами, фобіями та соматоформними розладами. В роботі дотримується принципу індивідуального підходу до кожного пацієнта.
Терапевт, ендокринолог, гастроентеролог
Лікар займається лікуванням різних захворювань, у тому числі ендокринних (хвороб щитивидної залози, цукрового діабету, гіпертонічної хвороби, ожиріння, захворювань шлунково-кишкового тракту та інше). Консультує пацієнтів, призначатиме дослідження, медикаментозне лікування.
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Кардіолог, терапевт
Кардіолог, терапевт спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи – гіпертонії, ішемічної хвороби серця, аритмій та серцевої недостатності. Проводить консультативні прийоми, добовий моніторинг ЕКГ (Холтер) та артеріального тиску. Член Асоціації лікарів-інтерністів України регулярно підвищує кваліфікацію з сучасних методів діагностики.
Дерматовенеролог, трихолог, дерматокосметолог
Алла Василівна - дерматовенеролог, трихолог, дерматокосметолог, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шкіри та волосся, володіючи глибокими знаннями в галузі дерматології та косметології,пропонує комплексні рішення для найрізноманітніших проблем зі шкірою
Київ вул. Євгена Сверстюка, 6 м.Лівобережна116м.Дарниця296
Ортопед-травматолог, дитячий ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні таких захворювань: Артрити колінних, тазостегнових, гомілковостопних, плечових, променезап'ясткових суглобів, суглобів кистей/стоп, плоскостопість, остеохондроз шийного, грудного, попереково-крижового відділів, спондилоартрит. Сергій Борисович має близько 706 наукових робіт, приймає участь в багатьох медичних асоціаціях та конференціях.
Світлана Іванівна - оториноларинголог, лікар з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань вуха, горла та носа, виконує амбулаторні маніпуляції. Активно застосовує сучасні методи діагностики, що дозволяють точно визначити причину захворювання та призначити ефективне лікування
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-22
Психіатр
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Консультація від 950 грн.