Сторінка 5. Лікарі в Харкові (метро Ботанічний сад)

7,0
Тамара
Лікуючий лікар підозрював у мене запалення легенів. Звернулася до цього лікаря. Мені сподобалося його уважне ставлення до пацієнта і те, як швидко і точно зробив свою роботу. Наступного разу піду на прийом тільки до нього.
Руслан
Несколько месяцев назад я попал на прием к етому врачу, потому что сильно ударилась ногой, и нужно было видеть, нету ли перелома. Он сделал рентген и подробно описал полученые результаты. На основе результатов врач-травматолог назначыл мне терапию.
Марго
Я была очень приятно удивленна эффектом, который, казалось бы,такая базовая процедура может сделать с моей кожей, а еще больше удивленна на сколько кожа лица стала чище, мягче. Советую Яну Николаевну.
12 липня '18 г.
Лена
Лучший косметолог Агаркова Яна Николаевна,была на процедуре по использованию ахатин, результат меня очень порадовал. Очень приятный и знающий свое дело человек. Огромное вам спасибо
05 липня '18 г.
Косметолог
Спеціаліст Агаркова Яна Миколаївна - косметолог. Досвід роботи 13 років. Спеціалізується на дефектах шкірних покривах. Проводить комплексне видалення шрамів, видимих пошкоджень. Складає індивідуальні схеми відновлення еластичності і пружності шкірних покривів. Володіє навичками глибокого очищення. Проводить омолоджуючі процедури.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на наданні діагностичних послуг. В обов'язки спеціаліста входить діагностика верхніх і нижніх дихальних шляхів, підшлункової залози, кишечника, сечостатевої системи. Лікар оцінює функціональний стан органів та систем, визначає явні порушення і патологічні утворення.
Кардіолог, ревматолог
Лікар-кардіолог, ревматолог вищої кваліфікації, педіатр першої кваліфікаційної категорії, лікар функціональної діагностики другої категорії, спеціалізується на лікуванні вроджених і набутих серцевих патологій у дітей до 18 років. Володіє навичками ультразвукової та функціональної діагностики. У компетенції Євгенії Миколаївни лікування широкого спектру кардіологічних захворювань у дітей, захворювань клапанів серця, порушень серцевого ритму та інше.
Ендокринолог
Доктор проводить діагностику і лікування захворювань ендокринної системи. Лікує цукровий діабет, тиреоїдит, гіпотиреоз і дифузний токсичний зоб. Має сертифікат з установки інсулінових помп. Є членом української діабетичної асоціації.
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог вищої категорії, спеціалізується на обстеженні хворих з порушеннями роботи травної системи. Проводить діагностику холециститу, панкреатиту, гастриту. Складає оптимальний план терапії для кожного окремого випадку, практикує персональний підхід до пацієнтів. Єрмолаєв Д. Н. займається діагностикою та лікуванням ентероколіту і пухлин стравоходу, проводить профілактику загострень хронічних недугів.
Харків вул. 23-го Серпня, 34 м.23-го Серпня41м.Ботанічний сад143
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на визначенні функціонального стану органів і систем організму. Проводити комплексне дослідження з метою виявлення патологічних відхилень. Діагностує запальні процеси в легенях, кишечнику, сечостатевої системи.
Лікар Жиляева Анна Євгенівна спеціалізується в галузі офтальмології. Надає повну консультацію з метою висвітлення вичерпної інформації про стан здоров'я органу зору пацієнта. Спеціалізується на лікуванні таких очних хвороб, як глаукома, катаракта, коротко і далекозорість, сліпота, ячмінь, різні травми ока. Проводить лікування кон'юнктивіту. Успішно проводить процедуру промивання слізного каналу. Практикує масаж верхніх і нижніх повік. Є фахівцем з лікування косоокості, призводить до повного відновлення нормального зору пацієнта. Здійснює корекцію незначних і серйозних відхилень очі за допомогою лазерного обладнання.
Лікар-невролог першої категорії, займається лікуванням неврологічних розладів, неврозів різної етіології, психотерапією і реабілітацією. Звертатися до фахівця необхідно при головних болях, вегетативних дисфункціях, судинних патологіях, порушеннях свідомості, непритомності, оніміння кінцівок, погіршенні мови, хронічних болях в шиї або спині. Доктор займається реабілітацією пацієнтів, які перенесли інсульт, інфаркт, травми голови, інфекційні захворювання.
Дерматолог, трихолог, косметолог
Ортопед-ортодонт
Лікар-стоматолог-ортодонт. Займається виправленням прикусу та інших патологій зубощелепного апарату, використовуючи для цього капи, платівки, брекети та інші системи.
Консультація безкоштовно