Лікарі психіатри в Харкові (метро Ботанічний сад)

Вадим
Очень хороший специалист. Помог в лечении не только мне но многим моим знакомым.
Психіатр
Маю досвід роботи у стаціонарній та амбулаторній психіатрії. Працювала завідувачем Центру ментального здоров’я, де координувала роботу мультидисциплінарної команди. Спеціалізуюсь на діагностиці та лікуванні тривожних і депресивних розладів, ПТСР, панічного розладу, інсомнії, ОКР, біполярного афективного розладу та розладів шизофренічного спектру. У роботі дотримуюсь принципів доказової медицини, підбираю терапію індивідуально з урахуванням клінічної картини та переносимості препаратів. Використовую елементи когнітивно-поведінкового підходу. Регулярно підвищую професійну кваліфікацію.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-04
Консультація - 1000 грн
Харків вул. Професора Отаманського, 9/13 м.Наукова51м.Ботанічний сад184
Психіатр, психотерапевт
Лікар займається діагностикою та комплексним лікуванням психічних захворювань. Приймає пацієнтів з різними фобіями, шизофренією, порушеннями сну, панічними атаками, галюцинаціями та епілепсією. Також лікує суїцидальні наміри, неврози, булімію, анорексію, розлади особистості та аутизм.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-04
Консультація 2000 грн.