Янгаєва Ганна
Практичний психолог
Консультація 1099 (онлайн)
Я -українка. Найважливіще для мене- Україна, родина, Воля. Допомагаю людині знайти своє місце в житті. Вірю, що можу й знаю як полегшити ношу захисника.
Вартість повторної консультації - 950 грн ( он-лайн).
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Немає відгуків
- Консультація психолога
- Лікування панічних атак
- Лікування депресії
- Лікування тривожності і нервозності
- 1988-1993 Харківський державний університет ім. О. М. Горького « Українська філологія».
- 2006-2008 Український інститут НЛП під керівництвом В. Панченка.
- 2022-Larus School of Psychology. «Metods of first psychological aid» Psy-Hub University. The Autentic Course Ph.D. in Psychologi, psychologist Kiseleva E. « DNA of psychotravma».
- 2023-2024- Харківська Гуманітарно-Педагогічна академія. Магістеріум з фаху « Психологія».
Курси підвищення кваліфікації
- WOMEN`S COMPASS SCHOOL: « Когнитивно-поведінкова терапія»
- Ізмаїльський державний гуманітарний університет: « Психологічна допомога та робота психолога з військовими та їх родинами у дні війни. Військова психологія».
- Ізмаїльський державний гуманітарний університет: « Психологічне консультування та психотерапія складних запитів: травма, ПТСР, насилля, згвалтування, горе, втрата. Робота з дітьми, підлітками, дорослими, військовими та сім’ями».
- Український державний університет ім. М. Драгоманова: « Робота з ПТСР в умовах воєнного часу: від болю до відродження».
- Український державний університет ім. М. Драгоманова: « Теорія і практика арт-терапії у роботі з різними категоріями населення».
- Український державний університет ім. М. Драгоманова: « Теорія і практика арт-терапії. Поглиблений курс.».
- Південно-український національний педагогічний університет ім. К.Д. Ушинського: « Психологічна допомога військовослужбовцям та їх близьким».
- 2024 - школа «Реабілітолог»: Eye Movement Integration.
- Principle of intervention with persons and groups experiencing traumatic responses. And oualified as fasilitator of training programs in Ukraine on behalf of the Israel Trauma Coalition.
- « Робота з ПТСР за травмуючим досвідом в методі See Far Світ».
Практичний психолог займається лікуванням захворювань
- Панічні атаки
- Флешбеки
- Агресія
- Депресивні стани та суїцідальні думки
- Тривожність
- ПТСР