Лікарі неврологи у Дніпрі (Соборний район)

Диана
Впервые нашего сына осматривала Татьяна Аркадьевна в роддоме (очень вежливая, приветливая и самое главное чётко и понятно доносила информацию). После того как наш семейные отправил на плановый смотр (1 мес.). к другому врачу, мы решили всё равно наблюдаться у Татьяны и не каплю не пожалели.
Самая прекрасная врач нашего поколения .
Александра
Татьяной Аркадьевной очень довольны,наблюдает сына Марка. Как специалист,отлична. Всегда всё объяснит,расскажет,покажет. Как человек,очень приятна и легка.
20 вересня '17 г.
Надежда
Специалист высокого уровня. Татьяна Аркадьевна наблюдала дочку.
07 серпня '16 г.
Дитячий невролог вищої категорії, проводить лікування різних психоневрологічних захворювань: головного болю, енурезу, безсоння, епілепсії та інші. Постійний учасник в міських, міжрегіональних, українських семінарах і науково-практичних конференціях.
Невролог дитячий
Дитячий невролог першої категорії Теренкова Тетяна Аркадіївна допомагає в різних патологіях новонароджених. Постійний учасник міжнародних конференцій, симпозіумів, круглих столів.
Врач-невролог высшей категории. Специалист по лечению неврологических расстройств. Оказывает врачебную помощь при наследственных, приобретенных, врожденных поражениях нервной системы, системных и нервно-мышечных заболеваниях, сосудистых патологиях головного мозга, эпилепсии, неврозах, синдромах Паркинсона и Альцгеймера, последствиях черепно-мозговых травм и др. Проводит процедуры электро-, рео-, эхоэнцефалографии, выполняет расшифровку показателей лабораторно-инструментальных исследований.
Лікар cпеціалізується на лікуванні порушень мозкового кровообігу. Проводить терапію інсультів та їх наслідків, захворювань периферичної нервової системи, судинних захворювань мозку, наслідків черепно-мозкової травми, вертеброгенної патології, головного болю.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області дитячої неврології. Займається лікуванням дітей з органічними ураженнями мозку, перинатальним ураженням центральної нервової системи, епілепсією, гідроцефалією, затримкою психомовного розвитку. Надає допомогу при непритомності, головних болях, енурезі, безсонні й інших неврологічних симптомах. В роботі використовує сучасну медичну техніку і прогресивні терапевтичні методики.
Доктор лікує широкий спектр захворювань центральної та периферичної нервової системи. Для уточнення діагнозу призначає доплерографію, рентген, магнітно-резонансну та комп'ютерну томографію головного мозку, ехоенцефалографію. Лікує головний біль, судоми, запаморочення, остеохондроз, наслідки інсультів та грижі міжхребцевих дисків.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Давайте знайомитись, мене звати Максименко Наталія Сергіївна, лікар- невролог І категорії. Закінчила медичну академію у м.Дніпро в 2010 році, та інтернатуру за спеціальністю "Неврологія". Маю досвід роботи 12 років. Нещодавно розпочала свою професійну діяльність у новій клініці "Бохан". В ній я зможу використовувати передові технології та співпрацювати з іншими висококваліфікованими медичними спеціалістами. Мої знання у галузі неврології дозволяють мені глибоко розуміти причини і особливості складних проблем нервової системи, зокрема вертебрології, і ефективно їх вирішувати.
Дніпро вул. Ніла Армстронга 4а (Казакова 4а) р.Соборний
Неврологія – це ключ до вирішення загадок головного і спинного мозку. Я вірю в те, що ретельне дослідження та індивідуальний підхід можуть допомогти навіть у найскладніших випадках і покращити якість життя кожного пацієнта. Саме тому я без вагань пішла проходити інтернатуру на кафедру неврології та нейрохірургії в м.Дніпро (2019-2021). Хоч поки і не маю 20 років досвіду, наукових регалій чи престижних нагород, я вже встигла попрацювати зі специфікою різноманітних випадків стаціонару, поліклініки та навіть невідкладних станів приймального відділення. Також регулярно відвідую семінари та проходжу курси для підвищення професіоналізму, розвитку і розширення своїх знань в усіх закутках неврології. Співпрацюючи зі мною, Ви не тільки позбудетесь болю, але й зрозумієте та приймете власне тіло. Адже гармонія з собою - запорука успіху у нашому з Вами шляху до здоров'я та відновлення.
Дніпро вул. Ніла Армстронга 4а (Казакова 4а) р.Соборний
Лікар Борисенко Валерія Сергіївна надає консультаційні послуги в області неврології. Веде лікування і спостереження за пацієнтами з гострою та хронічною неврологічною патологією, в тому числі судинними захворюваннями, спадковими хворобами, нейродерміту, нейром'язовими і вертеброгенними порушеннями, судомним синдромом. Також надає лікарську допомогу при неврозах, безсонні.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Дитячий невролог
Лікар Бєльський Олександр Петрович - спеціалізується в галузі дитячої неврології, має 26-річний стаж. До компетенції доктора входить оцінка фізичного, неврологічного розвитку дітей різного віку. Він надає послуги з первинного огляду, проведення подальшої діагностики і лікування захворювань нервової системи функціонального, запального, вродженого і інфекційного походження. До Бєльському А.П. звертаються при вегето-судинній дистонії, надмірної агресії, гіперактивності, безпричинних істериках дітей, а також при частих головних болях і недостатній розвиток (відповідно до віку).