Лікарі гепатологи у Дніпрі (Соборний район)

Надежда
Найти хорошего гастроэнтеролога сложно. Но мне повезло! Когда у меня начались проблемы с желудком, я по совету подруги пошла к Ягмур и не пожалела, потому что благодаря её назначениям, стало намного лучше. Спасибо!
Гастроентеролог
Гастроентеролог, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту та печінки, включно з гастритом, панкреатитом, холециститом, цирозом та постхолецистектомічним синдромом. Проводить консультації, планове лікування та спеціалізовані процедури, такі як рН-метрія, дуоденальне зондування, ЕКГ та дихальний водневий тест.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Гастроентеролог, гепатолог
Доктор проводить діагностику і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Допомагає пацієнтам з гастритом, дуоденітом, холециститом, цирозом печінки і жировою хворобою печінки. Виконує оперативні втручання при виразці шлунка.
Гастроентеролог