Сторінка 7. Лікарі у Дніпрі (Центральний район)

Евгения
Остались только положительные впечатления от приема. Достаточно точно диагностировала проблему. Рекомендую всем, у кого есть нарушения слуха.
Катерина
Консультувалися у Віталія Євгенійовича зі своєю проблемою. Дуже сподобався фахівець. Прийом пройшов на високоякісному рівні. Все було детально пояснено та показано. Спеціалістом та відношенням до пацієнтів, задоволені. Рекомендую!
Олена
У мого сина є родимка, яка викликала у мене підозру. Знайомі зі схожою проблемою, порекомендували цього лікаря. Наступного дня ми вже були у нього на прийомі. Спеціаліст висококласний, добре ставиться до дітей. Провів огляд, та запевнив що нічого страшного в родимці немає. Рекомендую!
Хірург-онколог
Лікар займається лікуванням доброякісних і передпухлинних захворювань шлунково-кишкового тракту, м'яких тканин і молочної залози. Здійснює прийом дорослих і дітей. Спеціалізується в галузі реконструктивної хірургії в онкології. Виконує видалення кондилом, бородавок, кератом, папілом, невусів і жировиків.
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25 м.Вокзальна3425
УЗД-спеціаліст
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 67 А м.Вокзальна287
Ендокринолог, дієтолог
Лікар-ендокринолог-дієтолог Бакчінова Ірина Петрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної та паращитовидних залоз, ведення хворих з вузловими формами зоба, патології надниркових залоз, підготовка до вагітності і ведення вагітності пацієнток з ендокринною патологією; розробка індивідуального плану харчування для лікування ожиріння та інших порушень обміну речовин; діагностика і лікування цукрового діабету I та II типу, підбір цукрознижувальних таблетованих препаратів, корекція інсулінотерапії, принципи самоконтролю і дієтотерапія при цукровому діабеті; установка систем безперервного моніторування глюкози крові (CGMS); оцінка результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників.
Консультація 650/700 грн.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19 м.Вокзальна4212
Дніпро бул. Кучеревського 1 р.Центральний
Стоматолог-гигиенист
Стоматолог-гигиенист специализируется на профессиональном уходе за зубами. На консультации предоставляет услуги механической и ультразвуковой чистки и отбеливания, подбирает зубные пасты и другие индивидуальные средства. Работает со взрослыми и детьми. Занимается уничтожением кариозных поражений, отложений зубного камня, налета на эмали.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А, 2 поверх (оф. 212-217) м.Вокзальна6513
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Здійснює ведення вагітності. Лікує вульвовагініт, кісти яєчників, клімакс, сальпінгіт, жіноче безпліддя, синдром полікістозних яєчників.
Рентгенолог
Спеціаліст в області променевої діагностики. Проводить рентген та комп'ютерну томографію грудної клітки і хребта, суглобів, кісток і м'яких тканин. Займається науково-дослідницькою діяльністю, бере участь в конференціях, систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро пров. Феодосія Макаревського, 1 А м.Вокзальна6615
Лікар спеціалізується на вроджених і набутих захворюваннях сечостатевої системи у чоловіків і у жінок. Проводить комплексну терапію пієлонефриту, сечокам'яної хвороби, простатиту, уретриту, циститу, аденоми простати. Приймає пацієнтів в плановому порядку, надає екстрену допомогу.
Ревматолог
Лікар Гречаник Неля Михайлівна надає послуги в області лікування ревматичних патологій. Основний напрямок, в якому працює фахівець, пов'язане з наданням допомоги при ураженнях сполучних тканин різного ступеня тяжкості, а також остеопорозі і ряді інших специфічних порушень.
Стоматолог-ортодонт
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду, проводить професійну чистку з метою видалення нальоту, каменів і карієсу. Лікує пульпіт, гінгівіт, займається видаленням зубних нервів, прочищенням каналів і пломбування. Готує ротову порожнину до протезування.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А, 2 поверх (оф. 212-217) м.Вокзальна6513