Лікарі проктологи у Дніпрі (Центральний район)
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Проктолог
Лікар спеціалізується на сучасних апаратних методах лікування геморою на будь-якій стадії. Постійний учасник науково практичних конференцій та з'їздів з питань проктології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-08
Хірург, проктолог
Лікар займається різноманітними проблемами в області хірургії та проктології. Виконує біозварювання тканин, лазерну вапоризацію гемороїдальних вузлів. Видаляє новоутвореня з гістологічним дослідженням. Використовує технології HAL-RAR, латексні кільця, радіохвильовий та лазерний методи, IRC коагуляцію.
Проктолог, хірург
Лікар-проктолог, хірург, має вищу категорію, займається лікуванням проктологічних захворювань за допомогою оперативних і консервативних методів. Олексій Геннадійович виконує видалення анальних поліпів апаратом Сургитрон, лігування гемороїдальних артерій апаратом Hal-Rar. Приймає пацієнтів, у яких присутні симптоми: дискомфорт або свербіння у задньому проході, наявність крові в калі, прокталгія.
Проктолог, хірург
Євген Михайлович - кваліфікований лікар-проктолог, хірург, який допоможе позбутися проктологічних проблем. У своїй роботі керується принципами доказової медицини та застосовує сучасні методики лікування
Консультація 600/620 грн.
Хірург, проктолог, ангіохірург, флеболог, пластичний хірург, УЗД-фахівець
Лікар-хірург вищої категорії, проктолог, займається видаленням ліпом, атером та інших новоутворень, видаленням келоїдних рубців. Василь Валентинович лікує гострий хронічний геморой, парапроктит, флеботромбоз гемороїдальних вузлів. Призначає лабораторні аналізи та інструментальні дослідження для уточнення діагнозу.
Консультація 600/620 грн.
Проктолог, хірург
Лікар займається діагностикою та лікуванням проктологічних захворювань. Спеціалізується на терапії різних хвороб хірургічними методами. Бере активну участь в науково-практичних конференціях, семінарах і з'їздах з хірургії й проктології. Здійснює консультативний прийом в клініці за попереднім записом.
Консультація 420/390 грн.

Выражаю слова благодарности лечащему доктору, Спасителю Руфановой Анне Анатольевне. Долго страдал от гемороя, ничего не помогало, обратился к проктологу Руфановой А.А. и она мне удалила геморой без операции с помощью технологий легирования, и фотокоагуляции, очень доволен професионализмом, позитивом. С первых дней общения с Анной Анатольевной я понял что я буду хдоров. Я счастлив, что я попал именно к Руфановой А.А. на лечение. Она решила мою проблему, за что я ей безумно благодарен.
Ответ клиники:
Добрый день, Сергей. Благодарим за позитивный отзыв. Анна Анатольевна Руфанова давно зарекомендовала себя как специалист способный эффективно справиться с проблемами различной сложности. Малоинвазивные методики, применяемые в клиниках нашей Сети, действительно помогают повысить качество жизни без хирургического вмешательства, отрыва от привычного ритма жизни и больничного листа. Рекомендуем не забывать о профилактических осмотрах. Благодарим за теплые слова о нашем враче и желаем крепкого здоровья.