Лікарі дієтологи у Дніпрі (Центральний район)
Знайдено 4 лікаря
Роман
Очень рекомендую данного врача, за два года поисков по всей Украине, настоящий грамотный эндокринолог
Настя
Хочется выразить огромную благодарность доктору Прохоровой Яне Владимировне, за высокий профессионализм, за чуткое и внимательное отношение к пациентам!
Так-же хочу поблагодарить администратора Фоменко Ю.И. за ее компетентность, коммуникабельность и красивые улыбки!
Так держать!
28 листопада '20 г.
Катерина
Мне очень понравилось, начиная от рецепции заканчивая уходом. На рецепции меня обслуживала очень вежливая и улыбчивая Кондратьева Екатерина .Очень переживала ,перед первым приёмом ,но зайдя в кабинет ,меня встретила улыбчивая и милая Прохорова Я.В. Очень хороший прием, хороший доктор. Приветливые девочки на рецепции, всё прошло прекрасно, великолепно, всё понравилось. Я осталась довольна. Она всё внимательно посмотрела ,послушала и дала правильное лечение ,для меня это было самое главное ,дай бог здоровье этому врачу ,как специалист в своём деле по 12б системе -10000б. Всем рекомендую ,этого замечательного врача ,приду снова )))
Сергей
Очень приятный доктор) Проведенное лечение помогло!
02 серпня '16 г.
Терапевт, дієтолог
Лікар терапевт, спеціалізується на лікуванні респіраторних інфекцій, серцево-судинної, дихальної систем. Є членом асоціації лікувального та оздоровчого харчування.
Ендокринолог, дієтолог
Лікар-ендокринолог, веде прийом пацієнтів, із захворюваннями ендокринної системи, порушення гормонального фону організму (гормони щитовидної залози, репродуктивна система), цукровий діабет.
Гастроентеролог, дієтолог
Лікар-гастроентеролог вищої категорії надає послуги консультації, діагностики та лікування хвороб травної системи. У тому числі консервативними методами лікує гастрити і холецистити. Приймає пацієнтів з жовчнокам'яної хворобою. У разі необхідності призначає хірургічне втручання.
Консультація 430/610 грн.
Сімейний лікар, дієтолог