Ортодонти у Дніпрі

Вікторія
Ходим к Ярославе Дмитриевне всей семьей.Очень довольны! Отличный доктор и замечательный человек
Ходим на прием к Ярославле Дмитриевне уже год. Сменили стоматолога, после халатного лечения ребенка, очень довольна. Старшей дочери(10 лет) пролечили зубки, без боли, объяснили почему опухала десна, сделали снимки сразу же. Лишних проблем не "надумывает". К ребенку 1, 3 года врач очень легко нашла подход, сам показал зубки, дал осмотреть, без плача и криков) Очень довольны, рекомендую!
Наталья
Лечусь и наблюдаюсь у Жоголь Ярославы Дмитриевны уже несколько лет. Хочу ее поблагодарить за профессионализм, грамотное лечение и дружелюбное отношение. Муж тоже к ней ходил на прием и остался доволен чисткой зубов. Спасибо!
Стоматолог-ортодонт
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду, проводить професійну чистку з метою видалення нальоту, каменів і карієсу. Лікує пульпіт, гінгівіт, займається видаленням зубних нервів, прочищенням каналів і пломбування. Готує ротову порожнину до протезування.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А, 2 поверх (оф. 212-217) м.Вокзальна6513
Стоматолог-терапевт, стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед, стоматолог-парадонтолог, стоматолог-імплантолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні стоматологічних захворювань у дорослих та дітей. Займається виправленням прикусу. Виконує фторування та відбілювання зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, пародонтитом та пародонтозом. Проводить імплантацію зубів.