Лікарі нефрологи у Дніпрі (Центральний район)

Галина
Лікар професійний. Видно, що людина вся в роботі, відчувається, що серйозно ставитися до справи. Все уважно і серйозно, не так просто, щоб попрацювати і піти, а з цікавістю. На мене справила хороше враження, ввічлива.
Ніна
На прийомі у Ірини Леонідівни не в перший раз. Дуже мила і доброзичлива, хороший лікар. Комплексно підходить до вивчення хвороби, та вичерпно поясню кожний з призначених препаратів. Все дуже подобається. Тому буду звертатися в подальшому тільки до неї.
Марта
Вполне адекватный врач. Не несет бред и не говорит на разные темы. Все только по делу. Нравятся мне такие специалисты, как Александр Петрович. Очень компетентный доктор.
Лена
К Александру Петровичу ходил за консультацией. Он сразу понял что одним общем дело не обойдется. Направил меня на анализы и был прав. Диагноз подтвердился. Благодаря вашему профессионализму, я полностью здоров.
Врач занимается диагностикой, лечением и профилактикой урологических патологий. Лечит цистит, простатит, варикоцеле, недержание мочи, уретрит, мочекаменную болезнь, пиелонефрит и другие заболевания мочевыделительной системы. Осуществляет амбулаторный прием пациентов.
Нефролог
Лікар-нефролог Князєва Ірина Леонідівна проводить уретроскопию, цистоскопію, урофлоуметрію та інші процедури, спрямовані діагностувати захворювання сечової системи для проведення їх лікування.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Сімейний лікар
Андрій Вікторович - сімейний лікар із досвідом роботи понад 5 років. Уважний та турботливий лікар. Приймає пацієнтів з такими захворюваннями як хронічний панкреатит/холецистит, гострий бронхіт, гострий/хронічний риносинусит, гострий/хронічний тонзиліт та ін.
Ендокринолог
Молодий і відповідальний лікар із сучасним підходом до діагностики та лікування захворювань ендокринної системи. Постійно вдосконалює знання, використовує сучасні методики лікування та приділяє особливу увагу індивідуальному підходу до кожного пацієнта.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта