Сторінка 9. Лікарі у Дніпрі (Індустріальний район)

Семен
Доктор мне понравился. Сразу понял в чем проблема, рассказал как ее решить. Все четко и по теме, без всяких запугиваний или сказок. Назначил необходимые процедуры и лекарства. Приемом и лечением доволен.
Сергей
Благодарен Вячеславу Андреевичу за его работу. Это просто отличный специалист, знающий. Я ему доверяю полностью. Благодаря его участию моя операция прошла успешно.
Лікар займається виявленням та лікуванням урологічних патологій. Виконує катетеризацию сечового міхура, біопсію передміхурової залози, обрізання крайньої плоті. Лікує хронічний простатит, еректильну дисфункцію, чоловіче безпліддя, пієлонефрит, фімоз.
Анестезіолог
Лікар Білушенко В'ячеслав Андрійович спеціалізується в області анестезіології та інтенсивної терапії, має 21 рік стажу, вищу категорію. В обов'язки доктора входить консультативний прийом, в процесі яких він проводить обстеження пацієнта, встановлює анестезіологічний ризик, а також готує до операції з метою корекції загального стану здоров'я (медикаментозна терапія). Лікар надає послуги з проведення наркозу різного виду (зі спонтанним диханням, штучною вентиляцією легень, регіонарні, провідникові, внутрішньовенні анестезії). Також фахівець надає допомогу у виконанні блокад спинномозкових нервів.
Масажист, спеціаліст з фізичної реабілітації, сестра медична
Сімейний лікар
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, травної та серцево-судинної систем. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виїжджає додому до пацієнтів. Лікує ГРВІ, грип, пневмонію, алергічний риніт, ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, гастрит. Консультує з питань вакцинації.
Ендоскопіст
Спеціаліст проводить діагностику захворювань: ендоскопія дозволяє побачити зміни слизової оболонки,запалення, ерозії, виразки, рубці, новоутворення, виявити джерело кровотечі.
Педіатр
Лікар займається виявленням, лікуванням та профілактикою захворювань у дітей з перших днів життя та до 18 років. Надає кваліфіковану допомогу при гострих та хронічних захворюваннях органів дихання, травної системи та сечовивідних шляхів. Особливу увагу приділяє лікуванню алергічних реакцій, у тому числі дерматитів, а також дисбактеріозу та інфекцій дихальних шляхів. Лікар також спостерігає за станом здоров'я при ЛОР-патологіях та проводить комплексну оцінку загального розвитку дитини.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар займається різноманітними проблемами в області гінекології. Виконує кольпоскопію, профілактику, діагностика, та лікування гінекологічних захворювань, постановку та видаленя внутрішньоматкової спіралі. Займаєтья ультразвуковою діагностикою. Надає медичну допомогу з питань планування сім’ї та використання методів контрацепції.
Консультація 700/800 грн.
Психотерапевт
Лікар загальної практики, сімейний лікар