Сторінка 13. Лікарі у Дніпрі (Індустріальний район)

6,0
Ирина Кириленко
Едва глянув, поставил окончательный диагноз без исследований и анализа, лишив тем самым возможности воспользоваться страховкой
Денис
Проходил куурс лечения, остался очень доволен результатом. При необходимости буду обращаться только к СЕргею александровичу.
11 вересня '16 г.
Жанна
Жаль, что сегодня редко встрешь таких замечательных специалистов, как Сергей Александрович.
29 серпня '16 г.
Лікар займається різноманітними проблемами в області урології. Виконує обрізання крайньої плоті (циркумцизіо), виправлення фімозу. Видаляє водянки, кісти яєчка; поліпи уретри та новоутворення статевих органів - кондиломи, папіломи. Займається пластичною хірургією статевих органів.
Судинний хірург
Лікар судинний хірург, спеціалізується на лікування захворювань: варикозна хвороба, атеросклероз судин, трофічні виразки ніг, хвороба Рейно
Ендокринолог, дієтолог
Ендокринолог
Лікар займається проблемами в області ендокринології. Розшифровує результати УЗД, лабораторних досліджень, біопсії та обирає відповідну тактику терапії і рекомендації щодо режиму харчування та фізичної активності. Займається інсулінотерапією та веденням пацієнтів після операції.