Сторінка 5. Лікарі у Дніпрі (Індустріальний район)
Знайдена 131 лікар
Вячеслав
Была ампутация нижней конечности.Александр Николаевич Беседин оперировал , всё прошло на отлично. Золотые руки у хирурга
Аліна
Бєсєдін О.М. - Лікар, який бачить шанси на лікування там, де їх не побачив ніхто. Олександр Михайлович врятував мого дідуся від ампутації нижньої кінцівки, вилікував складний раньовий процес, надавав свою професійну підтримку протягом всього періоду лікування. Я та моя родина щиро дякуємо! Наші найкращі рекомендації.
08.04.2017
Лікар сподобався, все докладно розповіла і призначила аналізи. Швидко налагодила контакт з дитиною, в грайливій формі обстежила її. Нам все надзвичайно сподобалось. Після отримання результатів дослідження, грамотно розписала лікування.
Валерия В.
Божественний лікар, і як людина, без перебільшень. За 7 років перший доктор, який взагалі знайшов причину проблеми моєї дитини. Навіть подумати не могла, що причина в цьому. Всі лікарі твердили з точністю, навпаки. Дай Бог здоров'я та наснаги!
Хірург, гнійно-септична хірургія
Лікар спеціалізується на оперативних втручаннях. Видаляє доброякісні новоутворення м'яких тканин, розкриває абсцеси, видаляє свищі, знімає шви. Проводить заходи щодо перев'язці, веде пацієнтів в стаціонарі. Запис на прийом ведеться в індивідуальному порядку.
Консультація 2000 грн.
Ендокринолог
Доктор займається діагностикою та лікуванням захворювань ендокринної системи, куди входять робота залоз внутрішньої секреції, порушення гормонального фону, патології розвитку ендокринних органів.
Терапевт, кардіолог
Лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії, кардіолог, кандидат медичних наук. Надає консультації з питань патологій серцево-судинної системи, внутрішніх захворювань, порушень ліпідного обміну і ожиріння, здорового харчування, дієтології та нутриціології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гіпертонічної хвороби. У практичній діяльності використовує методи традиційної та альтернативної медицини, в тому числі апитерапію. Проводить зняття і розшифровку електрокардіограми, добове моніторування АТ, комп'ютерний скринінг-аналіз з отриманням «портрета» серця та інші діагностичні заходи.
Педіатр, пульмунолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням різних захворювань у дітей. Спеціалізується на лікуванні патологій бронхів і легенів. Приймає дітей з хронічним бронхітом, бронхіальною астмою, пневмонією, грипом, ГРВІ, скарлатина, харчовим отруєннями, гастритом, анемією.
Хірург, судинний хірург, флеболог
Лікар-хірург, судинний хірург, флеболог, має вищу категорію, спеціалізується на діагностиці невідкладних хірургічних випадків, консультує при захворюваннях черевної порожнини. Ігор Володимирович виконує видалення новоутворень доданими лазером (бородавок, кератом, папілом), проводить склеротерапію. Проводить лікування геморою, видалення гриж.
Решетова Инна Викторовна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з неврологічними захворюваннями. Займається зняттям та розшифровкою електроенцефалографії. Лікує біль в шиї, запалення сідничного нерва, часті запаморочення, наслідки інсультів і травм, міжхребетні грижі, м'язову дистрофію, радикуліт, епілепсію та остеохондроз.
Генетик
Штефан Алина Сергеевна
Лікар займається вивченням прояви різних генетичних особливостей організму, а також профілактикою та терапією спадкових патологій. Виконує генетичний скринінг. Бере активну участь в конференціях та семінарах.
Сурдолог
Спеціаліст проводить діагностику і лікування патологій, пов'язаних з порушенням роботи середнього вуха. Виконує аудіометрію і тімпанометрію (дітям). Займається підбором і налаштуванням слухових апаратів за індивідуальними показаннями. Допомагає пацієнтам з гострою та хронічною сенсоневральною приглухуватістю, отосклерозом і глухотою.
УЗД-фахівець, сонолог
Доктор займається виявленням патологій за допомогою ультразвукового устаткування. Виконує УЗД для вагітних, а також УЗД внутрішніх органів і м'яких тканин. Після проведення дослідження складає висновок про наявність чи відсутність хвороби. Регулярно підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Косметолог
Косметолог з величезним досвідом роботи, проводить консультативні прийоми, спеціалізується на естетичній корекції вікових змін шкіри обличчя. Розробляє індивідуальні схеми по відновленню шкірних покривів, повернення їм еластичності і пружності.