Діагности в Броварах

Альона
Дуже гарний спеціаліст, приємна. Задоволена візитом на всі 200%
Марина Сергеевна
Внимательный, грамотный и корректный врач, к тому же приятный человек, умеющий успокоить. Исследование органов малого таза прошло достаточно быстро и безболезненно. Оксана Ивановна рассказала, в чем состоит моя проблема, сделала выписку и посоветовала обратиться к гинекологу.
20 грудня '19 г.
Рита
Делала у Ирины Михайловны кольпоскопию. Было немного неприятно, но врач постаралась все сделать аккуратно и не больно. Все свои действия комментировала, а я в это время могла наблюдать за процедурой, так как вся информация с кольпоскопа выводилась на экран. Неприятный был момент, когда нашли полип, но доктор меня тут же успокоила, что все это можно вылечить.
21 квітня '17 г.
Мария
Мне импонирует в гинекологе Скибчик, что она не только квалифицированный специалист в своей области, но еще и владеет методиками ультразвуковой диагностики, что очень удобно. Нет необходимости бегать по кабинетам, и переживать из-за расхождений в диагнозах. Меня она очень аккуратно осмотрела и сразу же все вопросы, которые возникли на осмотре уточнила на УЗИ. Очень приятный врач. я довольна.
17 квітня '17 г.
УЗД-фахівець
Доктор спеціалізується на діагностиці внутрішніх органів за допомогою апарату УЗД, включаючи доплерографію судин шиї і нижніх кінцівок.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Бровари вул. Шевченко, 10 В (оф. 6)
Акушер-гінеколог, Лікар УЗД
Лікар Скибчик Ірина Михайлівна надає послуги діагностики та лікування в області гінекології, профілактичних оглядів. Володіє методиками проведення УЗД органів малого таза, кольпоскопії. На підставі результатів цих досліджень, а також мазка на флору, інших лабораторних аналізів здійснює постановку діагнозу і призначає курс терапії. Займається лікуванням запальних захворювань жіночих репродуктивних органів, грибкових уражень (зокрема, молочниці), новоутворень та інших патологій.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Консультація
Бровари вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
Бровари вул. Сергія Москаленка, 41
Гастроэнтеролог, УЗД-спеціаліст
Бровари вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
Бровари вул. Сергія Москаленка, 41
Вертебролог, Лікар функціональної діагностики, Реабилитолог, Психолог
Лікар-реабілітолог, масажист, вертебролог, психолог, займається функціональною діагностикою і відновленням пацієнтів при захворюваннях хребта, травмах, болях в спині. Веде консультативний прийом, займається розробкою персональних програм при остеохондрозі, болях в області спини. Веде індивідуальні заняття.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дослідження печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, селезінки, нирок та надниркових залоз. Виконує УЗД лімфовузлів, м'яких тканин, слинних залоз, молочних залоз та інших органів. Займається розшифровкою результатів УЗД.
Бровари б-р Незалежності, 17 (корп. 2 пов. 2)