Дієтологи в Броварах
1 відгук
Наукова ступінь
Категорія
Вероника
Дочь была одержима идеей похудеть, но я была категорически против изнурительных диет и прочей вредной глупости. Повела ее на прием к доктору Белоус. Евгений Евгеньевич изучил медкарту дочери и разработал для неё программу сбалансированного питания. И дочь довольна, и результат есть, и здоровью не вредим.
Дієтолог, фітнес-тренер
Спеціалізується на дієтології. Займається лікуванням ожиріння і корекцією ваги. Для кожного пацієнта в індивідуальному порядку підбирає правильне збалансоване харчування з урахуванням супутніх патологій. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
с. Зазим'я, вул. Незалежності, 3
Ендокринолог
Левченко Людмила Юрьевна
Бровари
вул. Шевченко, 10 В (оф. 6)
Терапевт, ендокринолог, нутриціолог
Панасенко Анна Алексеевна
Лікар-терапевт, ендокринолог та нутриціолог допомагає підтримати здоров’я всього організму: від внутрішніх хвороб та порушень гормонального балансу до метаболічних та шлунково-кишкових проблем. Він проводить повний медичний огляд, інтерпретує аналізи та розробляє індивідуальні стратегії харчування для відновлення енергії, нормалізації ваги та корекції дефіцитів. Особлива увага приділяється щитоподібній залозі, вуглеводному обміну, гормональному балансу та стану ШКТ. Комплексний підхід допомагає не лише лікувати хвороби, а й покращувати самопочуття та якість життя.
Бровари
б-р Незалежності, 17 (корп. 2 пов. 2)