Сторінка 4. Фолікулометрія в Києві

Знайдено 237 клінік

Сб Нед Цілодобово
Юлія
У клініку поїхала через відгук однієї людини,але це рішення прийняла з чоловіком одразу після онлайн консультації з Власенко Оленою Анатоліївною.Після години спілкування я відразу відчула це моя людина,вона нам все досконало пояснила про ЕМА,розжувала,розсіяла усі мої страхи і була зі мною на звʼязку цілодобово,тому не було жодного сумніву
Граболюк Інна
Дуже дякую лікарю Радіонова І.О за професіоналізм та чуйність! В клініку зверталась уже не перший раз! Рекомендую!
Галина Максюта
Хочу подякувати гінекологу Дунаєвській Вікторії Вікторовні, вона сасий найкращій лікар України, високопрофісійний, досвідчений,розумниц спеціаліст, і ще прекрасна жінка- доброзичлива, чуйна, уважна жо хворих, дякую їй дуже і раджу всім жінкам!!!
Тетяна
Хочу щиро подякувати всьому колективу клініки за професіоналізм, уважне ставлення та комфортну атмосферу. Обслуговування на високому рівні, все організовано чітко і з турботою про пацієнтів. Окрему подяку хочу висловити лікарю УЗД за уважність, детальне обстеження та зрозумілі пояснення. Дуже приємно, коли лікар не лише професійно виконує свою роботу, а й підтримує, відповідає на всі запитання та створює відчуття спокою і довіри. Щиро рекомендую цю клініку всім, хто шукає якісну медичну допомогу!
Наталія
Чудова клініка з професійним підходом!
Надежда
Внимательный персонал, профессиональные специалисты. Индивидуальный подход
Київ вул. Краківська, 27
м.Чернігівська3 1
  • УЗД фолікулометрія 400
Київ вул. Деміївська, 13, корпус 7
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки "
  • УЗД фолікулометрія (контроль овуляції), одне УЗД 490
Акції
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр "IMPULSEMEDICAL" -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
  • Фолікулометрія 500
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • Фолікулометрія (1 дослідження) 690
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд")
м.Університет47 28 м.Вокзальна32 16
Медична клініка "Родинне джерело" - це спеціалізований центр, в якому займаються жіночим здоров’ям та репродуктивною медициною. У медичному закладі працюють фахівці з понад десятьох лікарських профілів: генетики, акушери-гінекологи, репродуктологи, урологи, андрологи, спеціалісти з ультразвукової діагностики, терапевти, ембріологи, ендокринологи,...
  • Фолікулометрія/ультразвуковий моніторинг розвитку ендометрію (1 дослідження) 490
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) , Ліски
м.Чернігівська49 7 м.Лісова80 12 м.Дарниця51 7
MedElis в Києві — багатопрофільний медичний центр, що надає широкий спектр лікувальних та діагностичних послуг для дорослих і дітей. Основні напрямки роботи установи: ультразвукова діагностика, кардіологія, гастроентерологія, дерматологія, неврологія, педіатрія, терапія і хірургія. У медичному центрі також можна пройти курс масажу, записатися на прийом до...
  • Фолікулометрія 350
Київ просп. Берестейський, 65
м.Берестейська5 17 м.Нивки5 17
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих.
  • Фолікулометрія 630
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Звіринецька м.Печерська
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
  • Фолікулометрія 650
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героїв Дніпра4 м.Мінська6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова...
  • Фолікулометрія 400