Сторінка 6. Дуплексне сканування судин нирок в Києві

Владислава Ігорівна
Рекомендую педіатра в мц Агапіт! Професіонал і гарна людина.
Сергій
Дякую педіатру Ірині Віталіївні за професійну консультацію.Призначила лікування яке відразу дало результат.
Кірпа Надія
Відвідали нове відділення МЦ Агапіт на Позняках. Приємний персонал,помірні ціни, а головне чудовий педіатр.
Костянтин Максимович
Дуже задоволені візитом до педіатра. Вдячні за консультацію і рекомендації.
Ангеліна
Васильєва Ірина Віталіївна кваліфікований лікар і приємна людина з чудовим відношенням до маленьких пацієнтів!
Роман Олександрович
Дуже задоволений візитом до лікаря. Лікар приємна, уважна, все робить швидко, професіонально.Рекомендую.
Київ вул. Михайла Ломоносова, 33/43
р.Голосіївський
Клініка Варта — це медичний заклад нового покоління. Основний напрямок діяльності центру — надання кваліфікованої допомоги онкологічним хворим. У клініці діє загальна підтримка пацієнтів з інших захворювань.
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки13 5 м.Позняки13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного...
Київ вул. Дмитрівська, 69 (блок 5, 1 поверх)
м.Лук'янівська14 5 м.Університет24 8 м.Площа Незалежності45 17
Європейська клініка лікування печінки "Регенерація" — вузькопрофільна медустанова, що спеціалізується на лікуванні патологій печінки і повноцінне відновлення печінкових тканин при цирозі і фіброзі.
Київ вул. Хорива, 3 А , Поділ
м.Контрактова площа3 2 м. Поштова площа15 8 м.Золоті ворота30 10
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
  • УЗД нирок з доплерографією судин 700
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 4
Медичний центр сімейного здоров’я "Адоніс" спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки7 3 м.Позняки10 5 м.Славутич21 6
Медичний центр "Ваш ЛІКАР" на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна...
Київ вул. Дегтярівська, 48
м.Шулявська27 3 м.Дорогожичі17 3
Багатопрофільний медичний центр "Авіценна МЕД" розпочала свою діяльність у 2017 році, надає повний спектр лікувально-діагностичних і реабілітаційно-профілактичних послуг в різних напрямках медицини. Тут ведуть прийом андролог, кардіолог, невролог, онколог, нефролог, педіатр, проктолог, ревматолог, ортопед, уролог, ендокринолог, хірург, гінеколог - лікарі...
Київ вул. Павлівська, 17
м.Лук'янівська15 5 м.Тараса Шевченко42 17 м.Вокзальна21 12
Жіноча консультація Наталії Петрик спеціалізується на виявленні та терапії захворювань жіночої статевої системи. Штат спеціалістів центру складають досвідчені лікарі, що регулярно беруть участь у міжнародних медичних з’їздах, конференціях та мастер-класах.
Добробут
Київ вул. Драгоманова, 21а
м.Позняки14 3 м.Харківська18 5
З 2011 року веде прийом пацієнтів "Дитяча клініка на Лівому березі", що входить в мережу медичних закладів "Добробут". Прийом дітей і підлітків ведеться за 20 напрямками, що включає як звичні (педіатрія, неврологія, отоларингологія, стоматологія, офтальмологія, ендокринологія, хірургія, алергологія, гастроентерологія, дерматологія, гінекологія, урологія,...
ADONIS
Київ с. Бузова, вул. Садовського, 34 А
Акушерський стаціонар "Адоніс" входить в мережу медичних центрів столиці, спеціалізується на наданні кваліфікованої медичної допомоги під час вагітності та пологів. Тут працюють досвідчені лікарі вищої кваліфікаційної категорії: акушери-гінекологи, неонатологи, анестезіологи, лактологи, психологи.