Андрологи в Житомирі

Рита
Лечение цистита проведено на высшем уровне. Спасибо!
Володимир
До Фетману довелося звернутися через проблеми делікатного характеру. Фелікс Львович допоміг позбутися їх. Досвідчений уролог, уважний, що не розводить на дорогі ліки. Сподобалося!
03 вересня '16 г.
Маша
Врач вылечила меня, огромное спасибо!
19 серпня '16 г.
Геннадій
Володимир Леонідович - дуже розумний і досвідчений лікар. ВЗразу заспокоїв мене і назвав можливий діагноз. Відправив мене на аналізи, які підтвердили захворювання. Призначив хороші препарати і процедури - вилікував.
23 жовтня '16 г.
Наталка
Лікував мого чоловіка. Він звичайно, я к завжди, довго йти не хотів. Хлопці вони й є хлопці, а потім нічого, сказав, лікар розумний та гарний.
Уролог, андролог
Врач проводит консультативный прием, комплексный осмотр, направляет на лабораторные и инструментальные диагностические мероприятия. Специализируется на лечении заболеваний мочеполовой системы. Разрабатывает терапию уретрита, цистита, простатита и пиелонефрита. Работает с врожденными и приобретенными патологиями половых органов.