Онкологи в Житомирі
| Консультація лікаря-онколога в клініці «Oxford Medical» | 575 |
| Консультація лікаря онкохірурга Кукушкіна Марія в клініці «Відновлення» | 2600 |
| Консультація лікаря онкохірурга Кукушкіна Марія в кліниці «Відновлення на Грушевського» | 2600 |
Знайдена 1 лікар
Наукова ступінь
Категорія
Евгения
Специалист высокого уровня!
01 жовтня '16 г.
Віталій
Дружина до Мурадяну зверталася з приводу ущільнень у грудях. Оглянув, напрямок на дослідження виписав, діагноз - мастопатія. Призначив лікування, процедури, дав рекомендації. Загалом дружина позбулася цієї проблеми. Спасибі лікарю!
08 вересня '16 г.
Тамара
С подозрением на злокачественную опухоль попала на консультацию к онкологу Мурадян А.В. После полного обследования диагноз не подтвердился, но лечением мастопатии занимался именно этот врач. Хочу отметить его профессиональные навыки, индивидуальный подход к каждому пациенту, искреннее желание помочь. Рекомендую.
Виктория
Благодарю за быструю и точную постановку диагноза.
19 вересня '16 г.
З Аліною Миколаївною мені довелося пройти довгий шлях від першої консультації і операції до реабілітаційного періоду. Тепер у неї спостерыгаюсь. Хороший онколог - я їй повністю довіряю.
17 вересня '16 г.
Олеся
С большим уважением отношусь к работе Врача-онколога Кошмеринской Алины Николаевны. Во время проведения диагностики на раннем этапе распознала страшную болезнь. Курс на правильное лечение и последующее выздоровление был взят с ее легкой руки и доброго сердца. Вы лучшая.
Хірург-онколог
Кукушкіна Марія Миколаївна
Досвідчений лікар-хірург-онколог вищої категорії з понад 30-річним стажем роботи. Кандидат медичних наук, член провідних міжнародних онкологічних асоціацій EADO, ESMO та ASCO. Спеціалізується на хірургічному лікуванні пухлин шкіри, м’яких тканин та онкоортопедичних захворювань, поєднуючи багаторічний клінічний досвід із сучасними світовими стандартами онкологічної допомоги. Забезпечує комплексний, професійний та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-04
Житомир