Оксфорд Медікал (Oxford Medical), медичний центр у Житомирі

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Багатопрофільний медичний заклад "Оксфорд Медікал" в Житомирі входить у розвинену мережу приватних медичних центрів, займається лікуванням хвороб за багатьма напрямками: проктологія, урологія, гінекологія, дерматовенерологія, естетична медицина, неврологія, терапія, хірургія, кардіологія, маммологія, ендокринологія, гастроентерологія. Серед фахівців центру кваліфіковані лікарі вищої та першої категорії, кандидати медичних наук. Послуги, які надає заклад:

• Консультації спеціалістів;
  • Подологія;
  • Судинна хірургія;
  • Аналізи;
  • Денний стаціонар.

Всі відділення укомплектовані високотехнологічним сучасним обладнанням на рівні європейськіх стандартів. Пацієнти клініки мають можливість продовжити лікування за кордоном.

"Оксфорд Медікал" в Житомирі — це сучасна приватна лікарня з високими стандартами.

Оксфорд Медікал (Oxford Medical), медичний центр у Житомирі, вартість послуг:

дивитися усі ціни

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Дуплексне сканування периферійних артерій та вен однієї кінцівки 495
  • УЗД кульшових суглобів 585
  • УЗД визначення вагітності 495
  • УЗД лімфатичних вузлів (1 зона) 445
  • УЗД молочних/грудних залоз 505
  • УЗД м'яких тканин (шкіра, підшкірна клітковина, м'язи, лімфо вузли) (1 зона) 465
  • Консультація лікаря-акушера-гінеколога 500
  • Повторна консультація лікаря-акушер-гінеколога (протягом 15 днів) 450
  • Консультація гастроентеролога + УЗД органів черевної порожнини 920
  • Повторна консультація лікаря-гастроентеролога дитячого (протягом 15 днів) 450
  • Повторна консультація лікаря-гастроентеролога (протягом 15 днів) 450
  • Лапароскопія діагностична 8 000
  • Консультація лікаря-гематолога 500
  • Повторна консультація лікаря-гематолога (протягом 15 днів) 450
  • ПАКЕТ "ЛЕГКИЙ" (консультація гінеколога, огляд молочних залоз, відеокольпоскопія, цитоморфологічне дослідження, призначення додаткових обстежень) 1 150
  • ПАКЕТ "СТАНДАРТ" (консультація гінеколога, огляд молочних залоз, розширена відеокольпоскопія, цитоморфологічне дослідження, мікроскопія урогенітального мазка, призначення додаткових обстежень) 1 350
  • ПАКЕТ "СТАНДАРТ+" (консультація гінеколога, огляд молочних залоз, розширена відеокольпоскопія, УЗД органів малого тазу, цитоморфологічне дослідження, мікроскопія урогенітального мазка, призначення додаткових обстежень) 1 900
  • Консультація лікаря гінеколога 500
  • Консультація лікаря-педіатра 500
  • Повторна консультація лікаря-педіатра (протягом 15 днів) 450
  • Консультація лікаря-пластичного-хірурга 650
  • Повторна консультація лікаря-хірурга-пластичного (протягом 15 днів) 500
  • Видалення 1-го утворення шкіри хірургічним методом (без вартості анестезії) 2 500
  • Видалення дерматофіброми (обличчя/голова) 4 500
  • Консультація лікаря-стоматолога дитячого 500
  • Консультація лікаря-терапевта 500
  • Повторна консультація лікаря-терапевта (протягом 15 днів) 450
  • Консультація лікаря-ортопеда-травматолога 500
  • Повторна консультація лікаря-ортопеда-травматолога дитячого (протягом 15 днів) 450
  • Повторна консультація лікаря ортопеда-травматолога (протягом 15 днів) 450
  • Видалення стороннього тіла з м'яких тканин 1 510
  • Видалення стороннього тіла м'яких тканин ускладнене (без вартості анестезії) 1 510
  • Первинна хірургічна обробка рани ІІ категорії складності 2 500
  • Первинна хірургічна обробка рани ІІІ категорії складності 3 000
  • Видалення стороннього тіла м'яких тканин, І категорії складності 1 550
  • Видалення стороннього тіла м'яких тканин, ІІ категорії складності 2 500
  • Видалення стороннього тіла м'яких тканин, ІІІ категорії складності 3 500
  • Консультація лікаря-хірурга-проктолога 500
  • Консультація лікаря-хірурга 500
  • Ще...
  • Консультація уролога + УЗД нирок, сечового міхура та передміхурової залози 1 020
  • Консультація лікаря-уролога 500
  • Консультація лікаря-уролога дитячого 500
  • Повторна консультація лікаря-уролога (протягом 15 днів) 450
  • Консультація лікаря-фізіотерапевта 500
  • Консультація флеболога + УЗД вен нижніх кінцівок 500
  • Консультація лікаря-ендоскопіста 600

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Аврамець Олена Андріївна
Зубрейчук Любов Станіславівна
11 вересня '24р.
Худзік Зінаїда Іванівна
07 вересня '24р.
Лікар з великої літери таких мало!
Мамчур Ольга Миколаївна
23 квітня '24р.
Чудовий лікар
Соколюк Таїса Миколаївна
04 квітня '24р.
Дякую, все чудово,лікар все розказав,назначив лікування буду чекати на результати.
Грегор Наталія Вадимівна
Карнарук Юрій Сергійович
05 січня '24р.
Валерія
22 листопада '23р.
Хочу подякувати Годоровій Тетяні Федорівна вона чудовий лікар! Допомогла у вирішенні всіх проблем!
Олена
12 травня '23р.
Доброго дня, була у дерматолога. Лікувала розацеа. Дуже все сподобалося, резьтат порадував. Персонал вічливий. Дякую велике
Лілія
11 травня '23р.
Хочу подякувати Лікарю з великої літери мамологу,хірургу Годорову Теймуразу Суліковичу,анестезіологу Жданюк Анат.Вікторов.і тим людям хто допомагав робити мені операцію.Дівчатам медсестрам,все було на вищому рівні.Дякую Вам!
Алёна
12 січня '20р.
Я молодая девушка. Поход к гинекологу все время вызывал стеснение и дискомфорт, до того момента, пока не обратилась к Татьяне Станиславовне. Она отнеслась ко мне, как будто мама. Все рассказала, успокоила. Прохожу лечение эрозию шейки матки. Теперь, буду обращаться только к ней. Рекомендую.
Маша
У Николайчук Елены Александровны наблюдаюсь уже давно, это мой первый и пока единственный гинеколог. Все проблемы в области гинекологии мне помогала решать она. Сейчас я беременная, консультируюсь конечно же у нее.
Людмила Ивановна
03 січня '20р.
Несмотря на то, что Петр Николаевич молодой, он высококвалифицированный врач. Обратилась к нему с проблемой тяжести в ногах, частые ночные судороги, отеки. Заметила, что вены на ногах расширились. Тофан П.Н. после просмотра нижних конечностей, направил меня на УЗДС, а потом было назначенное лечение. Советую.
Альбина
03 січня '20р.
Обратилась в "Оксфорд Медикал" к Хитрой Ирине Сергеевне на ультразвуковое исследование мочевого пузыря. Она оказалась довольно милой женщиной. И поговорила со мной, и выслушала. Когда сказала, что воспаления нету, я готова была ее там же расцеловать. Ни капли не жалею, что обратилась именно к ней.
Артур Игоревич
28 грудня '19р.
До и после операции на желудке, меня сопровождал анестезиолог Жданюк Анатолий Викторович. Особенно перед операцией он провел большую работу. У меня был панический страх. Анестезиолог сумел меня успокоить и объяснил, что от моего внутреннего состояния, зависит и ход всей операции. Слава богу, операция прошла успешно.
Анастасия
24 грудня '19р.
Долго не решалась сходить на консультацию к косметологу. Все время откладывала. Тут коллега на роботе подсказала обратиться к Мельник Алина Вячеславовна, так как слышала много позитивных отзывов. Действительно, она оказалась отличным специалистом. Наддала рекомендации по лечению и уходом за кожей лица, посоветовала наиболее эффективные процедуры. Визитом осталась довольная.
Мила
22 грудня '19р.
Люблю побаловать себя массажем, особенно после тяжелой рабочей недели. Елена Петровна лучшая в этом деле, ее массаж просто космос, как заново рождаешься на свет. Так что, кто подбирает себе массажиста, рекомендую без сомнений.
Вероника
Мне очень нравились мои волосы. Но в последние время начали сильно выпадать, просто ужас. Еще и перхоть появилась. Никакие шампуни не помогали. По рекомендации, обратилась к Пещанской Татьяне Владимировне. Назначенное лечение помогла в короткий термин. Она отличный врач.
Олег
15 грудня '19р.
В Житомире трудно найти хорошего педиатра. Сенченко Игорь Александрович один из них. Так как трое детей, обращаться приходилось не раз. Дети его обожают. Удивительно как быстро он находит к им подход. От всей души благодарен ему. Без сомнения, все рекомендую.
Руслан
15 грудня '19р.
Круглій Яна Русланівна – для нашої сім’ї, ніби фея. Вона охоплює багато сфер лікування. Неодноразово звертатись за допомогою. Всі рази були задоволені результатом. Завжди підбадьорить, усміхнеться. Відчувається, що людина на своєму місці. І не дивно, що вона спеціаліст вищої категорії.
12 листопада '19р.
Была у дерматолога Писчанской Татьяны Владимировны. Очень хороший врач, дети в восторге. Спасибо за позитив и результативное лечение.
Тетяна
26 липня '19р.
Була в Васькова з чоловіком. Лікар призначив нам обом результативне лікування. Лікарю дуже вдячна.
Тетяна
26 липня '19р.
Була в клініці не один раз. Уважний персонал, все чисто та охайно.
Валеряя
20 березеня '19р.
Сьогодні була на УЗД щитоподібної залози в Рижук. Віта Григорівна справляє враження кваліфікованого та грамотного спеціаліста. Враження від візиту дуже позитивні. Буду звертатися до неї ще.
Николай
15 березеня '19р.
Обращался к дерматологу данной клиники с шелушением кожи. Долго не могли найти причину у других врачей. Сдал кучу анализов. Спасибо дерматологу Долибцу В.Ф. - нашёл причину, есть результат лечения.
Тарас
13 березеня '19р.
Регулярно проходжу обстеження в клініці. Васьков, Троценко, Семотюк - лікарі з якими доводилося спілкуватися та лікуватися. Всім рекомендую.
08 березеня '19р.
Давно хотела убрать морщинки на лице. Подруга проходила процедуру плазмолифтинга у Колесницкой Ю.О. Я тоже обратилась к ней, результатом очень довольна, а главное доктор индивидуально подходит к каждому, что очень актуально при таком разнообразии процедур.
26 лютого '19р.
Спасибо Семотюк Светлане Леонидовне за своевременную диагностику патологии щитовидной железы. Благодаря Вашему лечению и правильному подбору препаратов и анализов я смогла обойтись без операции. Теперь только к Вам.
Виктория
23 лютого '19р.
Долибец Владимир Федорович внимательный, добрый, отзывчивый и квалифицированный специалист в своей области. Спасибо Вам за предоставленную консультацию и помощь в решении моих деликатных проблем.
Оксана
22 січня '19р.
Дуже вдячні Людмилі Василівні за хорошу консультацію та проведення ретельного УЗД. А також лікарю - кардіологу Кобилінській за уважність та якісне призначення ліків. Процвітання та хороших пацієнтів.
Виктор
21 січня '19р.
Спасибо Доктору очень выручил!!! Советую. Внимателен и профессионален
Александр
03 вересня '18р.
Хочу посоветовать врача узиста Кирилину Людмила Васильевну. Неделю страдал от головной боли. По рекомендации знакомых записался на обследование сосудов головного мозга и шеи. Она меня посмотрела, назначила лечение. Чувствую себя отлично сейчас. Рекомендую не затягивать если что то болит ( по себе знаю как тяжело собраться), а вовремя обратиться к врачу.
Миколай
03 вересня '18р.
Чоловічий Лікар з великої букви! Рекомендую його як професіонала своєї справи!
Вячеслав
03 вересня '18р.
Васьков Константин Сергеевич - врач этой клиники, быстро и эффективно решает проблемы мужского здоровья, всем рекомендую.
Алла
02 серпня '18р.
Відмінний лікар!
Світлана
02 серпня '18р.
Зверталася з тяжкою гінекологічною хворобою. Лікувала Годорова Тетяна Федорівна. Тепер ніяких симптомів, дуже добре себе почуваю. Тетяна Федорівна, ви найкраща, дякую вам!
Люда
21 липня '18р.
Алексеенко Инна Анатольевна прекрасный УЗИ-специалист, за полгода посещений ее кабинета у меня не возникло никаких вопросов по поводу ее работы. Процедура прошла быстро и деликатно. Большое спасибо.
Вера
16 липня '18р.
Татьяна Ивановна знает о строении органов все и даже больше. Как на первый взгляд ей удается сразу найти отклонение? Очень компетентный врач. И если нужно, и на вопросы ответит и свои действия прокомментирует.
Алла
10 липня '18р.
Зверталася до косметолога Пахар Наталі на лазерну епіляцію, процедурою задоволена, дякую за спілкування)
Виктор
07 липня '18р.
Здравствуйте, давно страдаю от простатита и честно говоря начал заниматься самолечением насмотревшись рекламы по телевизору. Но теперь осознаю что сэкономил бы и время и деньги если бы сразу обратился к такому замечательному специалисту как Васьков К.С. Комплексное лечение подобранное специально для меня мне очень помогло, большое спасибо Вам.
Андрей
28 червеня '18р.
Столкнулся очень пикантной проблемой в свои то 40 лет, сначала очень расстраивался и ничего не предпринимал. И вот решился обратится к специалисту и просто хорошему человеку Константину Сергеевичу. Спасибо Вам за налаженные отношения со своей женой. Жалею только что не обратился раньше.
Лера
27 червеня '18р.
Мне очень понравился доктор! очень внимательная,спокойная,на все вопросы которые меня интересовали,она ответила,как и что мне дальше делать. Мне понравилось! Спасибо Инне Анатольевне.
Катя
25 червеня '18р.
Записывалась на прием к Татьяне Ивановне. Нет сумасшедших очередей и хамовитых пациентов. Отношение специалиста замечательное, кабинет чистый и уютный.
Олексій
08 червеня '18р.
Приємний сервіс та ціни. Дуже вдячний Васькову Костянтину Сергійовичу!
Катерина
15 травня '18р.
Проходила обстеження у цій чудовій клініці - рекомендую всім! Нове обладнання та прекрасні спеціалісти допоможуть одужати)
Інна
05 січня '17р.
Гарна лікарка с величезним досвідом роботи. Я довіряю ій повністю і з радістю рекомендую ії іншим)

Лікарі клініки Оксфорд Медікал (Oxford Medical), медичний центр у Житомирі

Куськало Петро Миколайович
Ендокринолог
Пірожкова Анна Михайлівна
Стоматолог-ортопед
Васьківська Яна Русланівна
Сімейний лікар, терапевт, гастроентеролог, дієтолог-нутриціолог
Довгопол Владислав Миколайович
  • Хірург
  • Ендокринолог
  • Ендоскопіст
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Житомир вул. Вітрука 42/7
7,1
Медицина для всієї родини. Запис до спеціалістів: УЗД діагностика, гінекологія, дерматовенерологія, кардіологія, неврологія, гастроенторологія
Пн — Пт: 08:30-18:00 Сб: 09:00-13:00
Житомир вул. Любарська, 4
9,4
Медичний центр “Відновлення” спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці причин болю в області спини та суглобів. У клініці допомагають в реабілітації пацієнтам, які перенесли травми, хірургічні втручання або інсульт. Лікарі установи володіють унікальною методикою лікування варикозного розширення вен.
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-16:00
Ефективність консультативно-діагностичної допомоги «Ваша Оптика» забезпечується високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. Офтальмологічне обстеження (комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску і ін.) допоможе уникнути проблем із зором і запобігти захворюванням очей.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 10:00-18:00
Житомир вул. Хлібна, 18
8,8
«Медлік» — це сучасний медичний центр, де проводять точну діагностику і лікування захворювань сечостатевої системи, шкірних покривів, слизових оболонок, молочних залоз, ЛОР-органів, прямої кишки.
Вт: 09:00-17:00 Ср: 09:00-17:00 Чт: 09:00-17:00 Пт: 09:00-17:00 Сб: 09:00-14:00