Сторінка 26. Приватні лікарі в Полтаві
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог
Дмитрієва Анастасія Андріївна
Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів.
Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину.
Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-11
Грицканич Анжела Григорівна
вул. Соборності, 60 А
Сімейний лікар
Киктенко Лілія Геннадіївна
Кваліфікований сімейний лікар, 8 років досвіду. Проводить консультації, діагностику, лікування та динамічне спостереження за станом здоров’я пацієнтів із використанням фізикальних, лабораторних та інструментальних досліджень відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я, а також динамічне спостереження за пацієнтами із діагностованими хронічними захворюваннями
вул. Миколи Дмітрієва, 6 Д
Дитячий психіатр
Горіздра Людмила Михайлівна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-11
вул. Котляревського, 3
Проктолог, Хірург
Лікар-проктолог спеціалізується на проведенні біопсії кишечника, колектромії, гідроколонотерапії. Здійснює хірургічну, проктологічну консультації. Також займається наданням медичної допомоги способом дезартерізації геморою, висіченням анальної тріщини. Працює з запальними, інфекційними, онкологічними проблемами, пов’язаними з роботою нижніх частин кишечника та анального відділу.
вул. Степового фронту, 29